Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    válasz _flamer #33939 üzenetére

    Várj még vele egy kicsit, mert végülis pictigjisnek igaza, a hirdetmény szerint kb ugyanaz mind a három féle nem-MBH bankfiókban igényelhető hitelkártya:
    Classic - Euronics - ÉnPostám

    Sőt, a hirdetményben szerepel pont a Classic esetében egy fura rész számomra az éves kártya díj elengedési lehetőségéről:

    ”A vizsgálat időpontja első alkalommal az igénylés
    helyszínén végzett első vásárlási tranzakció napját követő 15. teljes naptári hónap utolsó napja…”

    Tehát ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag kétszer kellene vásárolni valamit a MM-ban? Egyszer a hitelkártya igénylés miatt hitelre, másodszor meg az igénylés helyszínén, tehát szintén a MM-ban?

    Amúgy végülis nem szoktam vásárolni semmit sem, se a MM-, se az Euronics-ban, viszont Posta van itt a faluban is és ha esetleg valamit rendelnénk netről, amit MPL hozna ki, akkor gondolom úgyis érvényes hozzá az 5%-os visszatérítés, ha a futárnak fizetem ki vagy helyben a Postán, ha csak úgy tudom átvenni.
    Persze mostanában sokszor van úgy, hogy nem MPL hozza ki vagy MPL drágább lenne vagy pedig a vásárlás pillanatában történő kártyás fizetés is olcsóbb.
    De amúgy Posta hűségpontokat is lehet vele gyűjteni, ami biztosan jó valamire…

    Értékesítési pontok esetében azt gondoltam, hogy inkább csak a nagyobb városok Postáin van lehetőség igénylésre, de az oldal kidobja az itteni falu Postáját is és az összes környékbeli település Postáját is.
    Jövőhéten szerintem benézek a helyi Postára és megpróbálom elintézni.
    Ha lehetséges, bemondok olyan dátumot, hogy “teljesüljön” a fél éves munkaviszony, ha ezután munkáltatóit is kér, hogy bizonyítsam, akkor hazaugrok érte, illedelmesen visszamegyek és elnézést kérek, hogy “1 hónapot tévedtem, elnézésüket kérem”.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák