Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Willie

    őstag

    Sziasztok!

    Bankot szeretnék váltani, szeretném a segítségeteket kérni.
    Sose foglalkoztam a témával, de most már szeretnék, mert az OTP-nél sajnos mindenért fizetni kell. Tinédzser korom óta ott vagyok, Juniorként kezdtem és azt vittem végig. Jelenleg Zöld Net számlacsomagom van.

    Ma tudtam meg, hogy a munkahelyemen keresztül lehetőségem van az Erste bankhoz szerződni. Az "Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla MPZ (MON)" csomagot néztem ki.
    Elolvastam az összefoglalót is, de nem igazán tudom, hogy érdemes-e mást keresni vagy a fenti link alatti csomag jó lesz-e nekem, mert olyan sok különbséget nem véltem felfedezni az összefoglalóhoz képest. Valószínűleg ez a hozzá nem értés miatt van, elnézést! :) Szeretnék tanulni és a kisbetűs részeket is áttanulmányozni, de ehhez valahogyan szűkítenem kellene a kört. Melyik oldalra érdemes felnéznem, ahol naprakész információkat találok és könnyedén tudok összehasonlítást végezni?

    Az OTP-nél leginkább ezeket szeretem:

    - a webes felületet
    - a letölthető részletes számlakivonatot
    - az android alkalmazást
    - a virtuális bankkártyát
    - a rengeteg befizető ATM-et

    Milyen a többi banknak a webes felülete és a telefonos alkalmazása?

    Ha nem tartozik a számlacsomaghoz virtuális bankkártya, akkor gondolom a legjobb megoldás egy Revolut lenne, igaz?

    Úgy látom, hogy most már jóformán mindegyik banknak van befizető ATM-je és nem is olyan kevés számmal. Pár éve ez még csak az OTP-re volt jellemző és részben ezért tartottam ki mellettük, de most már ez sem marasztaló indok.

    Plusz pont az Erste felé, hogy támogatja a Garmin órával történő fizetést. De azt is látom, hogy ez a szolgáltatás most érkezik az OTP-hez, illetve elérhető a K&H-nál is. Más bank esetében gondolom szintén a Revolut marad, mint megoldás.

    Kicsit off, de pár éven belül ingatlanvásárlás miatt tervezünk hitelt felvenni. Mennyire számít ebben az esetben az, hogy hol vezetem a számlámat?

    Kicsit hosszú lett, igyekeztem minden gondolatomat összeszedni. Remélem tudtok segíteni, melyet előre is nagyon köszönök.
    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák