- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz merqree #23797 üzenetére
Ma reggel próbáltam a kezdeti PIN kódot módosítani, 3x sikertelenül, majd bemondta, hogy felfüggesztették a telebank szolgáltatásomat, írjak nekik, vagy menjek be. ( )
Tehát kezdhetem elölről a pin kérést...Tegnap már nem volt erőm ezzel is foglalkozni, de a fentieken felül sincsenek jó tapasztalataim a Gránittal, továbbra sem.
Teljesíteni szerettem volna tegnap a 3db vásárlási feltételt az ajánláshoz, az appban lévő Digital kártyával, amit digitalizáltam, majd beraktam GPay alá is.Elsőnek furcsa volt, hogy amikor digitalizáltam a Digital kártyát, akkor azt írta a végén:
"Az alapértelmezett kártyája nincs digitalizálva. A Gránit Pay funkció használatához digitalizálja kártyája Pay beállítások menüpontban."Nincs is ilyen menüpont az appban, és ezt az üzenetet akkor írta ki, amikor a digitalizálást elvégeztem...
Mindenesetre, mivel digitalizálva volt elmentem vásárolni vele...3db pár száz forintos terméket vettem volna, ugyanis fizetéskor az érintésnél a terminál a Gránit Pay-be digitalizált kártyára egyből kiírta, hogy a kártyát kéri, majd átváltottam a GPay-ben digitalizált kártyára, azt beolvasta, és a végén ott is a kártyát kérte. ( )
A pénztáros mondta, hogy kellene a kártya..., mondom az nekem is ugyanis nincsen még plasztik kártyám, vagyis úton van, ráadásul ez egy teljesen digitális kártya, másik száma is van, mint majd a plasztiknak lesz, ha megjött.
Ismét próbáltuk, és harmadszorra is, de ragaszkodott a kártya bedugáshoz a terminál, amit ő, és én sem értettem, mert telefonos fizetésnél nem szokta elkérni, mivel ez teljesen logikátlan.
Kérdezte, hogy sokat használtam mostanában? Mondom ez az első fizetésem lenne...Mivel nem sikerült egyik fizetés sem, ott hagytam mindent a boltban.
Visszamentem 1 órával később, közben próbáltam a bankot elérni, de nem vették fel a kártyaletiltásnál sem.Akkor már bevásároltam rendesen, de közben a gránit automatáját hallgattam, és már kérdezték a boltban, hogy sikerült megoldani? Mondtam, hogy azóta sem veszik fel...
Mentem fizetni ekkor már 4.061 Ft-ot, és egyből a GPay fizetéssel próbálkoztam, de ismét a kártyát kérte a terminál..., ezért kifizettem mással a vásárlást.
Mutatom a 4db elutasítás képét.
Jelenleg azt tudom mondani, hogy kb. semmi nem működik jól a Gránit rendszereiben, ami engem biztosan érint, írhatom az újabb levelet nekik.., és az első 4-re sem kaptam még választ 1 hete...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Microsoft Excel topic
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy topik
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Friss előzetesen az ARC Raiders
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest