Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • horvathd

    aktív tag

    CIB Bank oldaláról:

    Chippel ellátott bankkártyák

    A CIB Bank - 2011-től fokozatosan chippel ellátott bankkártyákat bocsát ki, a nemzetközi kártyatársaságok előírásai alapján. A korábban kibocsátott, jelenleg használatban lévő mágnescsíkkal ellátott bankkártyákat chipes bankkártyákra cseréli le.

    A chipnek köszönhetően tovább növekszik a kártyahasználat biztonsága és csökken a bankkártyával történő visszaélések lehetősége. A chip sokkal biztonságosabban képes tárolni az adatokat, mint a mágnescsík.
    Milyen változást jelent az Ön számára a chippel ellátott bankkártyák kibocsátása?

    * Az új bankkártyákhoz minden esetben új PIN kód tartozik, amelyet Ön bármely CIB bankjegykiadó automatánál (ATM-en) módosíthat.
    * A továbbiakban Önnek a vásárlások alkalmával is szüksége lesz a PIN kód megadására, nemcsak a készpénzfelvételeknél.
    * Az új, chippel ellátott bankkártyák új kártyaszámmal kerülnek kibocsátásra, így az Ön kártyaszáma megváltozik, kérjük, erre figyeljen az internetes vásárláskor.

    Használat előtt, kérjük, ne felejtse aktiválni új bankkártyáját! Az aktiválást megteheti CIB Internet Bankon, CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton, valamint bármelyik CIB bankfiókban.

    A kártyacserékre vonatkozó további részletekről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

    Most akkor az érvényes kártyákat is lecserélik, vagy csak azokat amik úgyis lejárnának? Ha csak a lejárókat, akkor, hogyhogy nem tudják megoldani, hogy a kártyaszám, PIN kód ne változzon? A Raiffeisen Banknál ezt sikerült.

    "The Kid just rages for a while."

Új hozzászólás Aktív témák