Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ger_man

    senior tag

    Köszönöm válaszaitokat! Mondhatni ez felért egy közvélemény kutatással :)

    A lapot azért forgattam így, mert egyrészt veszettül tetszik hogy a ventik előre néznek, illetve mert engem mindig is bosszantott hogy sokat kell szerencsétlenkedni a pendriveokkal, így pont a tetején lesz.

    A kábel elvezetés valóban necces lesz, de a terv még koránt sem a végleges terméket mutatja, lesz még itt változtatás. Mindenképp akarok még egy I/O panel lapkájának helyet csinálni, illetve a VGA-t is rögzítenem kell valami úton módon. Sőt az esetleges bővítőkátyáknak (audió) is meg kell csinálni a csavarosrögzítő helyét, és ezt mind valamivel el kell takarnom. A takarást valószínűleg olyan lamellákkal oldom meg, mint amivel a tápot takartam.

    A másik probléma a szerelés megoldása, mert ügyelni akarok arra, hogy nem csak ezekkel a hardverekkel lehessen szerelni... pl az alaplaptartón ott vannak a más méretű lapok csavarhelyei. Egyébként azt a lapot, amin az alaplap van, oly módon akarom kivitelezni hogy kevés csavar (max 4db) vagy csavar nélkül le lehessen venni a függőleges oldalról (megkönnyítve így a szerelést)

    Illetve valahová el kell rejtenem még egy vagy kettő SSD helyet... ugyan még nincs, de remélem hamarosan be tudok szerezni egyet.

    A kábeleket a függőleges oldalak között futtattom fel, és lyukakon vezetem majd ki, és persze harisnyázom.

    Köszönöm!
    Ger_man

Új hozzászólás Aktív témák