Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz Bendegúz_50 #6450 üzenetére

    Köszi, amit linkeltél, majdnem ugyanolyan kapcsolást találtam a nyákon, az állítja elő a nem erősített kimenetet külső szubláda számára. Kivágva a jelútban lévő tranyó lábát, mindjárt eljut a jel a kimenetre, ha a tuner kimenetét rákötöm valamelyik front in tüskére. Aztán ezen kívül van még egy mute szekció ez az erősítős tag mellett, onnan egyszerűen kiszedtem a tranyókat, valamint a tuneren lévő mute szekcióból is. Több ilyen tag nincs, ellenben a rendes hangszórókimenetek mintha be sem lennének kötve, totális kuss van ha rádugok valamit. Két relé van a szerkezetben, érzésre bekapcsoláskor mindkettő behúz, valamint a tápfeszt is mérem a végtranyókon. +-32V... Szóval h. mi lehet még, az jó kérdés.

    Ha megyek végig a kapcsoláson, valahol a relék környékén (kimenettől visszafelé) nem jutok tovább, mintha nem lenne hova menni. Valami kötés pontok vannak a relék alatt, szerintem azok a relékhez tartoznak, de relékről nem találtam rajzot (omron GZ5-2A 24VDC-s relék), viszont az alatta lévő pontok között sosem mértem rövidzárat, talán ez lehet a magyarázat.

    cafat: na de milyen erősítő van a 4P-ben? Ha földelt emitteres, akkor (emlékeim szerint) kohm nagyságrendű a bementi és a kimeneti, földelt bázisú kapcsolásnál alacsony a bementi és kohm körüli a kimeneti, földelt kollektorosnál kohm nagyságrendű a bemeneti és alacsony a kimeneti ellenállás. Szóval akkor neked az erősítő alapkapcsolás, mint 4P kell ha jól értem.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák