Hirdetés
- Yettel topik
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
őstag
válasz
7Heads Drago #15 üzenetére
Persze, de már az is legalább előrelépés lett volna, hogyha Snapdragon 7 gen 1 került volna bele a már negyedik szériába. Ez az itt-ott reszelés értelmetlen, a két év szoftver meg vicc.
-
sztivo
őstag
Le tudtak húzni még egy bőrt erről a szériáról?
Ugyanaz a chip meg minden, ez kb olyan, mint az iPhone 6-SE 2022 evolúciója (csak ott kinézetben egyezett, legalább fel tudott mutatni más SoC-t)
-
Aryon87
félisten
Tetszik a 80Pro. Proci nem fog melegedni, tekintve hogy a Huawei/Honor tud is optimalizálni (Mate50Pro telómban is ez van, csak töltéskor melegszik és nem tűzforró).
NFC a kártyás fizetésen kívűl nem kell (nálam alapból off), wifi6 meg számomra valami újabb szabvány, lehet nélküle élni, ahogy eddigis.
Kameraképességeire kíváncsi vagyok. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Exelsior24 #11 üzenetére
Sehol semmit. Én a Mate pro után mentem P30-ra és azt cseréltem most iPhonera. De a sok jó dolog mellett eszem a kefét vele rendesen. Nem is mertem eladni a p30-at.
-
Exelsior24
aktív tag
Én még most is egy jó kis Mate 10 Pro-t használok, pont a héten volt 4 éve, hogy megvettem és azóta is tökéletesen működik. Abban az időszakban nagyon jó készülékeket adott ki a Huawei és a Honor is, csak sajnos nem sokkal később jöttek a szankciók és látjuk mi lett a vége.
Jövőre mondjuk lehet már csere érett lesz a készülék, az üzemidején érzem igazán, hogy már 4 éves, persze akksit lehetne benne cseréltetni, csak még azt nem tudom melyik másik gyártónál találok-e majd hasonló sokáig jól működő és megbízható készüléket. -
Gerybut
tag
Ha a Huawei szintjére nem is, de tisztességesen vissza tudnak térni a piacra, eddig úgy néz ki.
Nekem a Mate 10 Pro az eddigi kedvenc, iPhone ide vagy oda...Ha nem nyírják ki a Huaweit vagy lett volna normális Honor ajánlat biztos nem döntök az Apple mellett....
Mondjuk az értéktartás meg a jó támogatás erős érv az iPhone-ok mellett. (amit a zsugori, piti dolgaikkal rendre el tudnak b...ni) -
dredjudge84
őstag
Sajnos nincs már jó kis kirin proci. Ez fájó pont nekem. A kirin procinál nagyon jó üzemidő voltak.
-
1nsanat1
lelkes újonc
Visszalépésnek érzem a Pro-t. A Honor 70 Pro nagyobb szenzort kapott anno, a 160MP pedig teljesen felesleges, az 54 is tökéletesen elég volt, az elő és hátlapi 2MP-es "mélységszenzorok" pedig tökéletesen értelmetlenek, a 70 Pro 3x-os telefotója mérföldekkel hasznosabb volt. Az töltés sebessége szintén visszaesett, a minimális akkumulátorkapacitás növekedést pedig nullázza az új chip nagyobb étvágya, cserébe olyan eget rengető teljesítménynövekedés nem történt, főleg ha azt vesszük, hogy nem egy gamer mobilról van szó, hanem egy kifejezetten könnyű, vékony eszközről, tehát esélytelen, hogy a 8+ Gen 1 olyan hűtést kapott volna, ami ahhoz kell, hogy tartósan tudja tartani az előnyét a Dimensity 8000-hez képest. Nem látok reális indokot, hogy miért ne a 70 Prot vegyem, ha a kettő készülék közt kellene döntenem.
-
ronczoli
csendes tag
A dizájn az nagyon ütős, viszont igazán szomorú, hogy kispórolták az NFC-t és a WIFI 6-ot... Helyette 2 szelfi kamera
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #4 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
0,2 GHz-cel
-
janeszgol
félisten
Ezek sem tűnnek rossz ajánlatnak, de az NFC-vel való filléreskedés...
-
válasz
fornettisuti #1 üzenetére
Jaja, Honor 20 Pro a mai napig a kedvenc készülékem, stabilitásban nem verte semmi Android vonalon. Remélhetőleg idővel jobb ajánlatokat tesznek le az asztalra hasonlóan kiváló szoftverrel, mint a régi EMUI/Magic UI volt.
-
fornettisuti
veterán
Nem szivesen de én elengedtem a Honor 20-at három év után. Értelmes ajánlattal EU-ban nem tudnak megjelenni. Hardver az meh kategória, Kirin SoC jó volt, de ki lett végezve szoftveresen is a Huawei-el együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hajlítható Magic Vs mellett a Honor 80, a Honor 80 Pro és a Honor 80 SE is bemutatkozott.
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest