Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    Topikgazda

    válasz m3ss #9952 üzenetére

    Hajjaj, látom sok a baj...

    1. Most teszteltem, tökéletesen viszi, magától is 3D módba váltva nálam a 3D BD iso-kat.
    A Force frame packed 3D opciót nem kell bekapcsolni hozzá.
    Az mk3d, gyak. 3D BD iso Remux-ként szolgál. Kb. ugyan az, mint egy mkv Remux. PC-n van olyan lejátszó és más lejátszó Box is, ami viszi, de a HiMedia-k nem.

    2. Azért mert a Kodi nincs ezekre a Box-okra optimalizálva, így a lejátszási képességekben nagyban elmarad a HiMedai saját lejátszójától. Ezért a fix 60Hz is.
    Wrapper-ezés Kodi-val: lásd az itteni összefoglaló legelejét. Egy normálisan feltelepített és babrált HiMedia FW-ben alapból benne van a Wrapper app-ja.

    3. Most az USB 3 hogy jött ide? Külső USB-s winyókkal kapcsolatban még sose olvastam ilyen problémáról. Lehet csak egyedi gond, vagy user error, amit olvastál. De amúgy van USB 2.0-ás port is a Box-on.

    4. Úgy tűnik épp a factory reset vágta haza oda nálad a rendszert. Ezeken a Box-okon más célt szolgál a factory reset, mint azt sokan gondolják és mást is csinál. Gyak. töröl egy csomó olyan fontos file-t és app-ot is, amik alapból szükségesek a rendes működéshez.

    Amit ajánlok leginkább: Bizonyosodj meg róla, hogy tuti a 2.1.7-es FW van fent jelenleg és akkor, DE CSAK AKKOR, továbbléphetsz:
    1. Tedd fel újra a 2.1.7-es FW-t, az össze foglalóban is leírt "fogpiszkálós" (azaz a "tiszta telepítős") módszerrel. (Ez fontos!)
    2. Utána tedd fel a "Software update package"-t hozzá. (Szintén a "fogpiszkálós" módszerrel.) Ebben van a Play Store támogatás és még pár alap app, ami kellene.

    A FW-t és a package-t is itt találod: [link] (Figyelj oda, hogy a Q10 Pro-hoz valókat szedd le!
    A "Software update package"-t majd át kell nevezni update.zip-re. FAT32-es Pendrive-ra tedd majd őket).

    Ha NEM a 2.1.7-es FW VAN FENT MOST A BOX-on, akkor NE EZEKET CSINÁLT, hanem írd meg melyik és onnan lépünk majd tovább...

    Update menete (azért kiírom ide, hogy biztos legyen):

    1. Letöltöd a lejátszód típusának megfelelő FW file-t.

    2. Kicsomagolod belőle az update.zip file-t (ha kikkel) és bemásolod egy FAT32-őre formázott pendrive gyökérkönyvtárába. (Az update.zip file-ból már nem kell kicsomagolni semmit).

    3. Kikapcsolod a lejátszót és bedugod a pendrive-ot az egyik USB-be.

    4. Fogsz egy tollat (olyat, ami már nem fog, és a biztonság kedvéért műanyag) vagy egy fogpiszkálót, és a lejátszó hátulján lévő kis lyukba (Upgrade vagy Restore felirat van felette és a tápcsati mellett van) bedugod a hegyét, addig, amíg benyomódik a benti kis gomb.

    5. Mialatt folyamatosan benyomva tartod ezt a kis gombot, bekapcsolod a lejátszót.

    6. Amikor a tévén megjelenik a színes kör logó, elengedheted a gombot.

    7. Ekkor már update-el magától és majd újra is indul – várd meg, beletelhet jó pár percbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák