Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    Topikgazda

    No, írok egy kis beszámolót a 2.1.7-es FW tapasztalatokról (a Google patch is felrakva):

    Ami tetszik:
    Egyelőre ide nem tudok mit írni, annyit még nem teszteltem. De két dologban várnék előrelépést: a képminőség és a stabilitás.
    A képminőséget majd nyilván csak hosszabb videózás után lehet megítélni, a stabilitás meg olyan dolgokra értendő, hogy a 2.1.1-esen sokszor volt olyan, hogy a Box-on futtatott és a HiControl app-al vezérelt játék több percre is "befagyott". Na ilyen nem szeretnék többet, de lehet, hogy hiába.

    Ami nem tetszik:
    1. A Boot-nál látható HiMedia logó fénycsík animációja teljesen darabos lett. Ez eddig egyik FW-nél sem volt így. Nem tudom ezt hogy sikerült elrontaniuk.

    2. A harmadik újraindítás után eltűnt a háttérkép. A korábbi FW-eknél is volt ilyen, de akkor ezt megint csak nem javították.

    3. A PGS feliratoknak nem jegyzi meg a korábban beállított pozícióját, ha egy másik videót indítok el. Nyilván ilyenkor a PGS-ben beállított pozíció értéket használja, de ugye ezt felül lehet bírálni a lejátszás során, amit az eddigi FW-eknél meg is jegyzett. Most minden újabb videónál külön be kell állítani.

    3. És ami a legzavaróbb: Olyan videók indításánál, amiknél külső PGS felitat is van (nálam szinte mindig), akár 1 percig is csak karikázik mielőtt elindítaná a videót. Eddig ilyen sem volt semelyik korábbi FW-el. Amiknél nincs ilyen felirat, azokat továbbra is csípőből indítja. SMB, NFS esetén is ugyan ezt tapasztaltam.

    Hát nem tudom, de ha csak nem találok valamit, ami miatt jobb pontozást érdemelne ez a FW, akkor nálam még mindig a 2.1.1 marad a legajánlottabb.

    És akkor kérdezném itt a többieket, hogy a hibákat, amiket felsoroltam ti is ugyan így tapasztaljátok?

Új hozzászólás Aktív témák