Hirdetés

  • Mozgásban a Trench Tales (PC)

    gp Elindult a Kickstarter kampány, aki támogatni szeretné a fejlesztőket azoknak érdemes lehet felkersni a projekt oldalát.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Drágább lett a Pixel 8a

    ma De nem annyival, mint vártuk. Az Egyesült Államokban még pont beszerezhető 200 ezer alatt, euróban kifejezve viszont már átcsúszott a magasabb ársávba.

Új hozzászólás Aktív témák

  • c4

    őstag

    válasz aelfwine #3967 üzenetére

    Nem tudom ezt megerősíteni, az mkv-ba ágyazott feliratnál jelentkező </i> hiba és az árnyékolás korlátoltsága miatt több tucat filmebe csomagoltam supot,, ami az srt-ből készült. Semmilyen gond nincs a kiolvasás során. A film közbeni csúsztatást mindig csodálkozva olvasgatom, én projin nézek filmet sokszor, elég vicces lenne, ha a távon tapogatnám a gombokat, hogy ide-oda tologassam a feliratot, :D Szóval használj normális feliratokat és sok gondod megoldódik. A sup elkészítésénél be lehet állítani a sorok és a betűk közti távolságot, a képen kívánt pozícióval egyetemben. Srt esetén ugyanezeket a saját lejátszójának beállításaiban támogatja a készülék.

    És az előzőhöz egy mondat kiegészítés...
    Mint írtam, nézek sorozatokat és az általam nézetteknél letölthető feliratoknál sem tapasztalom ezt a hibát sűrűn, tehát az eredeti angol felirat többnyire ebből a szempontból jó.

    És volt már szó róla, de időnként nem árt ezek szerint az ismétlés. A legtöbb gyártó a szabványok szerint szoftverezi a készülékeit. A feliratszabvány pedig nem támogatja az összeérő, illetve átfedő sorokat. A moziszerverek is, a DVD, BD author programok is felsikítanak ilyen hibák esetén, mivel ott is gondot jelenthet. A gyártókon múlik ezután, hogy a a warezes problémákra lesz orvoslás vagy nem lesz. A Himedia egyelőre nem igyekszik a hibajavításokkal sajnos. Még az árnyékolást sem képesek módosítani vagy 2 éve, De ez sem meglepő, így volt az már az elődmodell esetén is.

Új hozzászólás Aktív témák