Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Metacska

    aktív tag

    válasz la_cc #19585 üzenetére

    Nekem ez volt az első mobam 2015. áprilisában már a betával toltam. Elképesztően beszippantott és, ahogy belerázódtam és meglett a skillcap, akkor nagyon is élveztem. Viszont sajnos végig beárnyékolta az ingadozó player "minőség".

    Az utolsó percig nem tudtam megérteni, hogy az MMR miért loss - win alapon működik. Ennek köszönhetően végig olyan rankon voltam, ahol nagy arányban voltak silány emberek. Nyugodtan meg lehet itt kérdezni diamond - master rankos fórumozókat, akikkel többet-kevesebbet játszottam party-ban, hogy nem silver - gold szinten voltam......Arra pedig nem volt sem időm sem energiám, hogy napi 10 meccset játsszak valakivel, hogy felhúzzon értelmes MMR-re, ez csak egy játék.

    A végére pedig úgy éreztem, hogy olyan mértékben felhígult a játékosok köre, hogy minden második meccs elvesztegetett 20 perc volt az életemből és sokszor úgy álltam fel a gép elől, hogy sík ideg voltam, aminek nem 1-szer a párom itta meg a levélt. :) Ez pedig nagyon nincs rendben, szóval elvesztette a szórakozás jellegét én pedig abbahagytam.

    De amúgy tuti függő voltam a végére, a mai napig kattogok néha rajta otthon, hogy fel kéne tenni és tolni. :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák