- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pillsman
csendes újonc
válasz FireKeeper #19849 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszokat!Toltam egy Normál meccset bedobott egy 173-ast ellenem.Kicsit megijedtem azt hittem nagyon meg fog verni ráadásul ellenem volt lane-en
First Match MVP,15/15/5 JainaKüldtem barátfelkérést.
[ Szerkesztve ]
Steam: Void | Uplay: Void_the1st | Battletag: Pillsman#21464
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Pillsman #19851 üzenetére
szint nem sokat jelent, láttam már 1000-es playert is aki szarul játszott, illetve aki alacsony szintű, is lehet jó (vagy valami tapasztaltabb játékos smurf-je).
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
pc360
addikt
válasz Pillsman #19851 üzenetére
Tipikusan a 600-as alatti playerek a noobok, akiket be se hívnék játszani - szóval a 173-asok még közülük is a kezdők.
Az 1000 fölöttiek hoznak egy szintet, látod, hogy értelemmel mozognak. Elmondható róluk, hogy ha nem is feltétlen agytrösztök, mindenféle karakterrel játszottak már, és így azt is tudják, hogy ellenük miként harcoljanak. Illetve valami csak tapad ennyi játék alatt...
Nyilván általánosítás, és erősen IQ-függő a dolog, ahogy minden más játéknál is, de én eszerint válogatnék hosszabb távon társakat. Játszom 5xx-es sráccal, de neki meg is van a magához való stratégiai érzéke, és dobtam már ki bőven 1000, 1500 fölöttieket, mert róluk meg sütött, hogy nem igazán vannak képben. Neked, elsőre az a lényeg, hogy a 200-at hamar megugord, mivel alatta az maga a halál.
Ha teheted, játssz majd többet Unranked-ben és Ranked-ben! A QM az a játék szívatása a folyamatos counterek és agyhalott playerek adagolásával.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
pc360
addikt
válasz Pillsman #19854 üzenetére
Pár apróság még a kezdéshez:
• A játékmenü -> hotkeys -> quickcast részt tanulmányozd majd, már így, az elején! Hősönként, illetve talentenként beállítható a gombkezelés milyensége 3 félére: kurzorral becélzandó, azonnali, vagy elengedésre aktiválódó. Hatalmas vízválasztó ahhoz képest, aki nem használja ezeket. A legtöbbre az ON, azaz az azonnali lesz a jó beállítás, de van egy jópár, ami on release-en állhat jobban kézre (ilyen pl. Li-Ming, vagy Chromie skillshotjai). Ezt karakterenként ki kell kísérletezni.
A basic attack-re bármelyik hősnél ha beállítod az ON-t, akkor az a többinél is érvényes lesz. Ez az
A
betűre vonatkozik, és szintén alapvetően fontos. A legtöbb hősnél, főleg a miniönök környékén ezzel kezdeményezel ugyanis támadást területre, nem a célzott jobb klikkel. Ha az SCII-ben jártas vagy, akkor ez nem új.• A camera follow (
L
betű) legyen kilőve. A képernyő mozgatását neked kell kezelni, különben egy csomó mindenre nem leszel képes, és csak kifolyik a szemed. Ezt már az elején meg kell szokni. A követés egyedül a más által irányított dupla karaktereknél jó (Gall, vagy a Volskaya map robotja).[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
• Ó, és még egy remek alaptrükk: növeld meg a kurzorméretet!
Nekem most, újratelepítés után tűnt fel, hogy valami nem stimmel, egyszerűen elhagytam a csata káoszában a kurzorom. Erre a megoldás az, ha felküldöd (majdnem) maxra a menüben.
-
pc360
addikt
válasz Pillsman #19860 üzenetére
Hogy megy, illetve hogy tetszik egyébként így, a LoL után?
---
Tetszik most is ez a mage brawl, mentem jópárat. Gul'Dan Q build = win. Ahányszor viszont látom, hogy Chromie-t választanak a csapattársak, már lehet tudni, hogy annak a meccsnek meszeltek.
5 Jaina jött egyszer ellenünk, aztán 3 Naze + reszli... maradásunk se volt. Aki jó az assa mage-ekkel, valószínűleg carryzni fogja a csapatot. Elég könnyű lenyomni damage-ben az emberek 90%-át (ennyire nem nyomják a választható hősöket?).
2-3 darab Kel'Thuzad mennyire zord már; ha egyszer az egyik elkap valakit, az tuti ottmarad sorozatos fagyhalálban. Volt egy ilyenben is részem, szerencsére a jó oldalon. Li-Minggel meg hozni kell a spell shieldet lvl1-en, elég egyértelmű. A sok nyomesz rámegy a mana regenre - mintha élne addig, hogy egyszer is kifogyjon...
[ Szerkesztve ]
-
Pillsman
csendes újonc
Nagyon tetszik a játék,főleg ,hogy ilyen pörgős.A Win rate-em is sokkal nagyobb mint LoL-ba,2 vesztettem a 11-ből eddig. Még ha vesztek is nem tudok ki rage-ni.1 LoL meccs sokkal megterhelőbb ha elvesztem.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Pillsman #19862 üzenetére
Erről a rage dologról... Kíváncsi vagyok, hogy viseled majd, ha 10-edjére se jutsz vissza a platinumba, mert minden egyes promó meccsen van egy ősgyökér, vagy afk kötelező jelleggel. Nekem itt szakadt el a cérna a HL kapcsán, elég végérvényesen. Azért igencsak meg tudja emelni a gyűlölet-szinted a játék.
-
Pillsman
csendes újonc
HL-re még nem merészkedtem.Most viszont megjött hozzám a Lose Strike erősen. Megkaptam most a lehető legnoobabb csapatokat.A meccs utolsó 5 percébe rájönnek,hogy el kéne foglalni a tribute-okat meg a camp-eket
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
Devas
őstag
Múlt éjszakai történet:
Srácokkal 3-an mentünk Unranked-et (questek miatt). Ellenfélnek kikaptunk 3 magyart, az egyiknek a neve "anyadszopik" volt. Írtam bannoljuk Garrosh-t elsőnek (nem így tettünk), el is hozták egyből, le is hozták vele a meccset (mondjuk a random Vallánk sem volt a helyzet magaslatán). Csúnyán el lettünk picsázva.
Indítottunk mégegy Unraked-et, látjuk megint ők vannak ellenünk, ezúttal 4-en voltak már.
Egyből mind a 4 elkezdett nekem whisperelni, hogy "szét lesz b*szva a szánk megint" stb... mondom én örülök a visszavágónak. Ezúttal sikerült a Garrosh ban elsőre és úgy el lett kenve a szájuk, hogy öröm-bódottá.
Hát ilyen a Karma...Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
pc360
addikt
válasz Pillsman #19864 üzenetére
Nagyon érdemes barátokat gyűjtögetni a játékban és az adatlapokon látható skillek alapján. A lista idővel megregulázandó, és ki lehet dobni a francba azt, aki hülyeségeket művel, nem fejlődik elég gyorsan, vagy nem igazán jön össze vele a queue, mert állandóan mással játszik, vagy épp a játék felé se néz.
QM-ezni is lehet jó winrate-tel, de csak így, ismerősökkel. És persze a megfélemlítő, egységes szín-setup sem elhanyagolható tényező.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ROBERTOH #19870 üzenetére
azt lehet tudni hogy a grey skin milyen szintű lesz? legendary-ra tippelném, de a videóban kék háttere van, szóval lehet csak epic lesz, ez utóbbiban reménykedem.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Sprq
aktív tag
válasz FireKeeper #19872 üzenetére
erősen kétlem, hogy ne legendary lenne
Do you hear the voices, too?
-
ROBERTOH
őstag
válasz FireKeeper #19872 üzenetére
Nem tudom, elég nehéz kiigazodni a Blizzardon...
ez a kedvenc aláírásom
-
kzoltann
aktív tag
Mage wars brawl egész jo, de nem értem a Li-Mingeket akik lvl 1 nem spell shield mennek egy mage warson.
-
-
FireKeeper
nagyúr
-
DaveNo1
veterán
válasz FireKeeper #19877 üzenetére
Zul'jin rework, mondjuk kétlem bárki is pickelné amíg Vallat meg Lunarat nem nerfelik
You are not prepared.
-
pc360
addikt
válasz FireKeeper #19883 üzenetére
Igen, az utóbbi időben ezt nyomják. A PTR után egyből jönnek live-ba a balance-ok, kivéve a reworkok. Ma, ahogy Anával játszottam, fel is tűnt, hogy már nem mérgez a gránát. Kár érte...
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #19885 üzenetére
mondjuk jobban belegondolva, talán mégse akkora gáz ez, mivel a sleep dart meg 3 dose most. ha a dartos quest felén már túl vagy, akkor elég jó lőtávja van ahhoz hogy elérje a backline-t, szóval ha eltalálsz valakit, az -45% spell power 5 másodpercig, lvl7 után
-
őstag
ragnarossal 95% winrate-em van
cryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
válasz FireKeeper #19889 üzenetére
quickgame-t szeretek játszani és 40
cryptot minden termékemért elfogadom
-
FireKeeper
nagyúr
válasz LuckyL #19890 üzenetére
ha soloban nyomod, és 40 meccs alatt is megmaradt ilyen magas, az már nem rossz, de általában egy idő után be szokott állni azért 40% és 60% közé a winrate, legyél akármilyen jó vagy rossz az adott hőssel.
-
őstag
válasz FireKeeper #19891 üzenetére
a többivel nekem se tér el nagyon az átlagtól, csak ragnarosnál
én az utlira gyanakszom, hogy nagyon sokat dob, a fire lanecryptot minden termékemért elfogadom
-
DaveNo1
veterán
Megújul a HGC jövőre, 1080 p 2018-ban wow!....
You are not prepared.
-
ChromeX
addikt
Miért vesz le többet mint amennyit ad a HL.
6 kellett promohoz, nyertem egyet. Lett plusz x pontom. Promot viszont elvesztetem és többet vett le mint amennyit adott elötte.
Most megint 6pont kell a promohoz.... -
pc360
addikt
Ha gyengébb MMR ellen vesztesz, többet von le. Ugyanígy, ha erősebb ellenfeleket gyűrtök le, több pontot ad. A - + kompenzáció mértékét jelzi is a végén, ha az adott pontszám fölé viszed a kuzort.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
az az opponent favored adjustment, de van personal is, amit pedig az alapján számol hogy mennyire vagy messze az MMR-ed alapján számolt rangodtól (az MMR lassabban változik mint a rank, ergo ha van egy nagy win/lose streak-ed, akkor rankban többet lépsz előre/hátra, mint amennyit a MMR-ed változik).
-
FireKeeper
nagyúr
Szubjektív draft tier listám a Junkrat patch-hez
Minden hőshöz kis magyarázat, a legtöbbhöz build is van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest