Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz F-ECT$ #1810 üzenetére

    Állítólag tudnak róla és majd vmikor megkapjuk...

    Nálam is hasonló volt a "nagy" bevásárlás. Arthas még nincs meg, de tervezem 3 tankra sztem szükség van ha komolyan gondolja az ember a rankedet.
    Lilin én is hosszasan gondolkoztam (igaz, hogy 2k-t 1 hét alatt össze lehet kaparni), bár patch óta még nem toltam, de haverokkal már volt a partiban és nem győzött meg igazán. Bár egyesek szerint malfurion is jó healer, viszont nekem főleg az elején gondot okozott több embert életben tartani, míg Utherrel ez lényegessen könnyebb.
    Abathur, Kerrigen, Zerathul van még meg és a napi 4-5 játékkal közel se mondanám magamat egyikkel se profinak. Nekem tetszenek vannak jó pillanataink.
    Abathur nagyon különleges (még hasonló sincs ezért is gondoltam rá, hogy nekem ilyen minden képpen kell). Észnél kell lenni, hogy most kit is buffolj és közben mi zajlik a térképen, pláne ha van sthealthes, aki rád vadászik. Mióta kapott új ultit és a másolást nerfelték, még inkább tudnod kell, hogy mi merre. Late gameben egyértelműen hátrányban van a csapat, ezért ha lehet nem szabad nagyon elhúzni a meccsett.
    Kerrigent és Zerathult nem nagyon részletezném mind2 nagyon jó kis assasin. Talán kicsit el is billent a mérleg az assák felé, de akikkel rendszeresen szoktam menni nagy részük megvette a nexus packot, ezért egyenlőre nem láttam szükségét Specialisták vásárlásának.

    Most 14k gold körül vok és amik még tervben vannak Arthas (amint komolyabban rankedezni kezdünk, de legkésöbb 17knál), Thrall (majd ha 10k lesz), Falstad (papír madár, de cserébe kiváló dps), Nazeboo (erős lane pusher és pvpben is megállja a helyét).

    Így hirtelen ennyi, ez 15 hős, jelenleg úgy érzem ennyivel már nyugodtan neki lehet vágni érdemi rankednek.
    Esetleg még Brigthwing, de az igazat megvalva én még mindig várok egy új healer karira.
    Üdv.: Chronos

    u.i.: Bant én az új mode-ban tudok majd elképzelni, ahol csak 5fős csapatok jelenthetnek, különben mi értelme lenne szétbontani.

Új hozzászólás Aktív témák