Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balojazz

    aktív tag

    válasz erdey_a #81037 üzenetére

    A profik valóban gázt használnak a világon mindenhol, de ők azok az emberek, akik hivatásszerűen szakácsok, pénzt keresnek vele, gázzal tanulnak, olykor wokoznak, fűszereket pirítanak stb. No de ez az emberek törpe minoritása. A maradék 99.9%, akik többnyire nem is wokoznak, jobban járnak a "kevésbé rugalmas", de sokkal gyorsabb és kényelmesebb, egyenletesebb, laikusoknak kéz alá dolgozósabb indukcióssal. (Egy fazék sokliternyi hidegvizet kb negyedannyi idő alatt felforral.) Ha valaki otthoni, hétköznapi profi szakács akar lenni a családnak, az jobban jár Tesla nyomdokain. Egyszerűen hamarabb végez, és még az edények felső fala és füle is hideg marad. Satöbbi.

    Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.

Új hozzászólás Aktív témák