Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz BBéci #61008 üzenetére

    Szerintem nagyon rossz a hasonlatod és az érvelésed! A záptojás semmire sem használható szemét ez vitathatatlan. A Beko mosógépem és mosogatógépem viszont ugyanazt a munkát immár 4 éve tökéletesen elvégzi harmad vagy negyed áron mint egy hasonló tudású Miele. Mint már több hozzászóló is írta már a fórumon velem együtt, zömében elégedettek vagyunk a vásárolt Beko termékekkel. Tudtuk hogy nem Rolls-Royce-ot kapunk Opel áron. Na most jöhet részedről a támadás, hogy volt aki panaszkodott Beko gépre. Persze, minden termékből ki lehet fogni hibásat. Ahogy olvastam a fórumot, más márkák gépeire is volt panasz, még Miele mosógéppel kapcsolatos panaszra is emlékszem. De emlékszem olyanra is, aki a hiper-szuper Sharp hűtőjéből is csak a harmadikkal volt elégedett. ;) De ez van, mindenhol előfordulhat hiba.
    Azt elfogadtam volna kritikának, ha a kifinomult ízlésednek nem felel meg a Beko mosógép vagy mosogatógép, és van bőven a bukszádban, hogy jóval drágábbat is megengedhess magadnak. Ez egy elfogadható korrekt indok. De olyan ócsárolást amit néhányan megengednek itt maguknak minden személyes használati tapasztalat nélkül, na attól felfordul a gyomrom!
    Emlékszem jó pár éve egy lakatos ismerősömre, aki lefitymálta a Dacia Dokkert, hogy micsoda kalap szar, messziről kerülni kell. Ő inkább Peugeot Partnert vett akkor minimum kétszeres áron mint a Dokker. Mit látok tavaly nyáron a Lidl parkolóban? Egy új Dacia Dokkerbe pakolgat befelé. Kérdezem mi újság az autóval? Hát ez fele annyiba került a két elhúzható oldalajtóval mint a Peugeot egy oldalajtóval. Olcsóbb a szervize és úgy tűnik picit kevesebbet is fogyaszt. Nem olyan komfortos mint a Partner (bár állítása szerint az ülése jobb) de bőven megfelel a munkájához.
    Na vagyunk így páran a Bekoval is. Nem fog mindenki Bentley-vel vagy Audival járni, ha az igényeit töredék áron pl. egy Opel vagy Kia is kielégíti.

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák