Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    válasz peppe79 #58516 üzenetére

    Reszemrol most egyet valaszolok a te es a tobbi ehhez kapcsolodo dologra osszefoglalva es reszemrol be is van fejezve, egy haztartasigep topicban segitseget kertem eloszor termekvalasztasban (nem kaptam, nem gond, ez van megesik), majd hetekkel kesobb megosztottam 2 gondolatot a vasarolt termekrol es annak velt vagy valos hianyossagairol ami szamunkra kerdojeles es okoskodo gyermeknevelesi tanacsadasokat kapok helyette. (persze volt 1-2 ami nem okoskodo volt).

    Tehat a teljesseg igenye nelkul, hiszen nem ismerjuk egymast, a kommenteloknek fogalmuk sincs kirol, mirol alkotnak velemenyt a gondolom magukban frappansan megfoglamazott elveivel.
    Tehat a felesegem: 18 evet toltott el specialis igenyu (down es autista gyermekek es felnottek) fejlesztesevel. Eltunk tobb orszagban is ahol ugyanezt kamatoztatta, tobbek kozott olyan akar azsiai orszagban is ahol nemhogy az o kepzettsege, tapasztalata, hozzaallasa volt kiemelkedo, de az orszagban osszesen 600 magyar elt, (nem 500 000 mint Angliaban).
    Hazakoltozesunk utan ugyanilyen specialis igenyu felnottek lakootthonat vezette megannyi olyan megoldassal, fejlesztessel es eljarassal amin maguk a szulok is meglepodtek hogy a gyermekuk ilyenre kepes.
    En magam is foglalkozom gyermekekkel is es felnottekkel is mint kosarlabda edzo, igy a pedagogia, pszichologia es neveles elmelet onmagukban is erdekes temakorok szamomra.

    Nem szeretnek belemenni a kulonfele nevelesi nezetekbe azok hatterebe, kozep es hosszutavu kovetkezmenyeire vagy hatasaira. Mindenki a sajat dontese es tudasa alapjan formalja gyermekeit es terelgeti az altala helyesnek velt iranyba.

    Egyebkent egyetlen szoval sem emlitettem hogy a nap 24 orajaban betegesen a mosogatogepet nyomkodja, csupan hogy szereti, neha odaszalad es megnyomja. Ami a fentebb emlitett okok miatt tud bosszanto lenni ha a program leall emiatt.
    2020-at irunk, annak is a veget es szerettunk volna technikai megoldast erre (szamunkra elfogadhato ar/ertek aranyban), tobbek kozott ezert kerdeztem ide a forumra is be.

    22 honapos, egyutt tereget apuval es anyuval, megterit, kiteszi az asztalra amit a kezebe adunk, segit be -es kipakolni a mosogatogepbol is. Tanitjuk hogyan kell elinditani, melyik gomb mit csinal, megkeni maganak a vajas kenyeret kessel es mar sokszor kanallal eszik ugyesen, de sorolhatnam meg 22 honaposan mit es hogyan csinal. Nincsenek jelenlegi tudasunk alapjan viselkedesi problemai, megall motorozas kozben a keresztezodesnel is. Bizunk magunkban es a nezeteinkben.
    Mindenkinek kellemes Mikulast!
    G.

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák