Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz ribarszki #56873 üzenetére

    Köszönöm a választ mindkettőtöknek! :R

    Még a múltban egy MM-os kisgépes ismerősöm mondta, hogy ezek a Scanpart és ETA kiegészítők általánosságban jó minőségűek. Nagyon sokat eladnak belőlük, és nagyon jók a visszajelzések. (A kettő közül az ETA kicsit komolyabb.)

    Bíztam benne, hogy itt, közületek is van olyan, aki használt ilyet. :) No, de segond...

    Az info a turbó kefe kapcsán hasznos volt. A tesóm háztartásába gondoltam ajándéknak. Szerintem arra a Scanpart komplett szettre benevezek, az tényleg jó áron van.

    Ami a MIELE parketta fejet illeti, az sajnos tényleg drága. Ráadásul néztem, hogy a szélesebb változat 21.000-22.000 forint... :( Annyiért egy komplett Electrolux alapmodellt kapok, parkettafejjel együtt. :)

    Persze, tudom... egyszer kell megvenni, de egyszerűen "fázom attól", hogy egy ilyen pici, tulajdonképpen jelentéktelen porszívó kiegészítőért ennyit fizessek.

    Akkor volt hasonló érzésem, amikor sok éve a Whirlpool felültöltős mosógépünkbe kerestem új, műanyag mosópor adagoló tálcát, és a helyi hivatalos Whirlpool/Moulinex/Philips szerviz 38.000!!! Forintos árat mondott rá... (Akkor még 60.000-ből új, modern elöltöltős gépet kaptam. )

    A jó hír, hogy eszembe jutott, a Philips porszívóm parketta feje. Annál nem nagyon használtam, mert az alap "kombi fej" nagyon jó volt, így nem volt rá szükség.

    Majd előkeresem, és megnézem azzal a C2-t, hogyan teljesít a parkettás és köves felületen. :K

    És akkor megírom a C2-es tapasztalataimat is. ;)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák