Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    Múltkor tema volt a pizzavas. Megfogadva tanácsotokat, vágattam egy helyi céggel 0,8cm vastag acéllapot. Ezt beolajoztam, kiégettem, szép tapadásmentes réteget képeztem rá.
    Ma pedig kipróbáltuk a pizzát. Én nagyon kritikus vagyok, de ez isteni lett. (Igaz a feleségem kovászos pizzatésztát gyúrt be, ami 48 órát pihent) 260fokon előmelegítettem az acéllapot 40percen át. Majd ráhelyezve a vékonytésztás pizzát, 3perc 40másodperc alatt készre sült.
    Az alja csodásan megsült, kívül ropog a tészta, belül puha. Eddig a pizza szélét nem szerettük, most meg majdnem az a legjobb része. Tényleg egy másik dimenzió így a pizza. Nagyon régen ettem ennyire finomat. (Nagyon-nagyon közel a kemencés eredményhez)

    Aki szereti pizzát, hajrá, tegyen egy próbát. Vágasson pár ezer forintért acéllemezt, minden forintját megéri.

    (Már csak egy jó pizzalapátot kéne beszerezni...)

Új hozzászólás Aktív témák