Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40553216

    törölt tag

    válasz peppe79 #54553 üzenetére

    Meglehet, igazad, van. De mint írtam, mindegy, mert a kő is bevált. Másrészt a pillanatban, amikor kitaláltam, az Aldiban éppen volt kő, így azt vettem kevés pénzért, ahelyett, hogy akkor nem eszem pizzát, viszont várok pár napot és a többszörösét fizetem egy pizzavasért.
    Egy pizzánál nekem nem számít. Ha a fentebb NakonXipan ft. linkelte videót megnézed, ott a srác 17 percig süti a pizzát, én kb. 5 percig. Mi számít inkább: a vasedény, amiben a srác süti (persze, hidegen rakja be) 230°C-on, vagy hogy én a szutyok kő mellett 275°C-on alsó fűtőszál+hőlégbefúvással 5 perc alatt?
    De ahogy írtam: ettől még nincs kizárva valamikor.

    (#54557) BBéci
    Ezt el is felejtettem: mélyhűtött. :DDD Kicsit csalódtam, hogy te mint perfekcionista ilyet eszel. De ennél azért klasszisokkal jobb, amit én csinálok, persze kicsit hosszabb idő alatt, de ha már be van előre keverve tészta, abból azalatt összeállítom, míg felfűt a sütő.

    (#54556) ribarszki
    Most megnéztem, a vas tényleg jobb lehet. Csak nem olcsó. Egyébként meg ne félj a maximumot rátolni hőmérsékletnek, csak figyelj oda! Én a mélyhűtöttet is mindig a maxon sütöttem,

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák