Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #32577792

    törölt tag

    válasz Cyrin #40463 üzenetére

    Lehetne, de felesleges.
    Sajnos előfordul, legutóbb egy szakmai topicból a válasz egy külsős oldal fórumára lett irányítás, ahol még halottabb az élet :)
    Engem nem zavar ha valaki ajánlja a "legjobbat", mert lehet nincs más választás abban a szegmensben. Ilyen pl. a felültöltős mosógép is. Egyszerűen a rossz mosószertartály kialakítások miatt, csak az elux ajánlható jó szívvel, de ettől még nem biztos, hogy ez a legjobb. Ha valaki bevállalja a tető cserét, 4-5-6 évenként, talál jobbat is tőle.
    De ami már bosszant kategória: "az trágya" "ipari hulladék" "30k van rá? dobj még rá 30-at és" meg a hasonlóak.
    Lehet, hogy 6-10 év távlatában jobban jöhet ki (lehet, jöhet) , de neki most kell megvenni és nyilván nem véletlen írja, hogy mennyi a keret. El kellene fogadni ezt, és az igényei és lehetőségei szerint kértekre ajánlani a lehető legjobb megoldást. (elég hosszú ideig biztosítóztam - is - tudom, mennyire fontos a pontos igényfelmérés ami alapján lehet bármit is ajánlani, persze lehet a lehetőségei felett is ajánlani, de ilyenkor eléggé befeszül a kedves érdeklődő)
    Na mindegy. Most amire szükségem lesz, az egy külső vinyó USB kábel, reggelente normál szinten lévő vércukor. Ezek meg olyan dolgok, hogy kérdezősködni kelljen. Majd talán jövő évben napelem a tetőre, de az még forrás hiánya miatt, lapozandó tétel :)

    De tény, amit jelzővel illetsz, az jelen van sok helyen.

Új hozzászólás Aktív témák