Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ANDROID???

    addikt

    válasz m0ski #30116 üzenetére

    Picit olvass vissza a hozzászólásaimra és a rá válaszoltak alapján látni fogod a véleményeket. Nekem is szimpi ez, mert mutat stb (persze ameddig tiszta, utána a kosz benne a tárolójában már nem lesz annyira mutatós rögtön), jól hangzik, hogy nem kell porzsák, de a szűrőket mosni (kb 3 hetente leírás szerint)/cserélni kell (12 havonta leírás szerint).
    A porzsákosoknál is kell cserélni a szűrőt kb 12 havonta, de ott a porzsák megfogja a szutykot és ott rendszeresen csak a porzsákot dobod ki. Van a másik típus a mastercardos szintén, az porzsákos azt mondták inkább azt, hiába a porzsák nélkülinek jobb a feje és az amazonon szinte csak dicsérik ezt a porzsák nélkülit. Mennyi ezekre a garancia azt nem tudom. :F Talán 24hó.

    Nekem is rágják itthon a fülemet, hogy a porzsák nélkülit, mert a porzsákos ugyanúgy behozza az árát a porzsák miatt, ha évente kell csak cserélni a szűrőket, akkor ez igaz is, mondjuk 2-3 év alatt behozza az árát. Viszont azt nem kell olyan sűrűn takarítani belül (bár időnként azt sem árt, emiatt működik még mindig szerintem a kb 10 éves 1500W porzsákos porszívónk,mert időnként darabjaira szétszedve és kompresszorral átfújatva van).

    Az sem egyértelmű, hogy a porzsák nélküli mennyire tartós, ha rendszeresen is van takarítva, mert ha nem takarítod állítólag túlmelegedhet a motor.
    A másik típusban 2 dolog nem szimpi teljesen, hogy piros (legalább kék lenne vagy szürke), és hogy a porszívófej nem az extrás, az a tri.. fej kb 8000Ft.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák