Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tadik

csendes újonc

válasz Nemir Ombe #9053 üzenetére

A HDMI-el kapcsolatban volt egy olyan jelenségem az Onkyo esetében, mégpedig beüzemelést követően a blu-ray lejátszó egy mediamarkt-ban vásárolt hdmi kábellel volt rákötve az erősítőre és tökéletesen működött. Néhány nappal később vettem egy inacoustic HDMi kábelt akciósan, mellyel összedugtam a 2 készüléket és se kép se hang (kicsit ideges lettem), ezért visszaraktam a régi kábelt és újra működött. Nem hagyott nyugodni a dolog és ismét bekötöttem az inacoustic kábelt és csodák csodája másodjára működött. Ennek ellenére a medimarkt-os kábelt használom jelenleg.

Remélem, hogy nem az általatok említett HDMI hiba előjele lehet az eset, hanem érintkezési hiba vagy a kábellel volt valami.

Természetesen a kábeleket az erősítő kikapcsolt állapotában (nem készenléti) cseréltem. Maga az erősítő egy TV állványban kapott helyet, mely hátul 3 db kör alakú résen szellőzik, ill. ott vannak a kábelek kivezetve. Elől nem teljesen zárt üvegajtó. Ennyi levegőzés elég neki? Elég meleg szokott lenni a burkolat 1-2 óra használat után.

Új hozzászólás Aktív témák