Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attiss66

senior tag

Készen vagyok a DenonAVC-A11SR HM erősítő beállításával. A Denon3802-nek is jó hangja van, de az A11SR azért szintekkel jobb, mint a 3802. Pedig eredetileg csak egy tartalék hm erősítőt akartam venni/egy másik 3802-őt/, ha véletlenül a meglévő 3802 meghibásodna, és amíg az szervízben van. Aztán gondolkodtam a 3805-ön és a 3808-on, de amit olvastam róluk, le voltak maradva az A11Sr mögött. Brutál mélyhangok, tömör testes. Finomságok is meg vannak benne, részletező, de mégis durván erőteljes. Kiegyensúlyozott. Nem véletlenül került ez 2003-ban 700 000 Ft-ba. A hangfalaim simán vették az akadályt, jól összedolgoznak. A sub.-al kellett többet geccsolni, amig beállítgattam, hogy kihozzam belőle a maximumot, de ne legyen túlterhelve, bár bírja benne a hangszóró, autós air hangszóró, remegteti a kanapét. Megnéztem egymás után vagy 4 filmet, a Mátrix1-et, mintha most nézném először, olyan hanghatások vannak benne. Szerencsém volt a GLS-el, hogy nem csináltak benne kárt, pedig sérült a dobozolás. Nekik is szerencséjük volt, hogy nem csináltak benne kárt, mert rögtön jelentettem nekik, hogy sérült a doboz és ha a működésben bármi hiba van, kifizetik a javítást. :) 75e-ért vettem, a net-n láttam 160-180 e-ért, sőt 200e felett is. Karcot se találtam rajta, újszerű, megkímélt állapot. És nincs megsérülve a lenyíló ajtó pántjai, amik sok helyen le voltak törve, és ragasztgatva , más ilyen erősítők fotóin. Szval nagyon elégedett vagyok vele. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák