Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qqzs

    őstag

    válasz BBéci #40122 üzenetére

    Ismerem a csatlakozokat attol mar elorebb vagyok. A subladan van left/right rca de az erositobol csak egy jon ki, de mar osszekotottem. Elhoztam ezt a ladat probara.

    Youtube tesztekkel 30 Hz kurol kezd csokkenni a hangnyomas es 25Hz-n meg erzem gyomorba. Meglett rajta a reflex nyilas is. Hatul felul van egy 12x3 cm es nyilas amit kicsit kicsinek erzek (23cm hangszoro) mert 30Hz korul atmegy legagyuba. A polarexpressz elejen amikor megerkezik a vonat es megall az hany Hz kb? Ott kb 70% hangeron lefujta a papirt a 2.5m-re levo szekrol. Erdekes hatas mikor egy helikopter a San andreasban kozelrepul es a reflexnyilas nezo fele iranyitjuk megvan a 4D mozi :)

    A nyers YT tesztek alatt hallatszik a kiaramlo levego suhogasa ez az egy ami zavar, de film alatt nem hallom.

    Mivel nem vagyok hozzaerto igy csak erzesre mondom hogy szo szerint felelmetes San andreas foldrengese meg a Polar expresz vonat megalasa utan meg remegtem egy darabig meg felneztem plafonra hogy vakolat marad e :) De pl Hans Zimmer pragaban is sokkal teltebben szol. Vagy Netflixrol MovingArt zenei is szebbek, a mely mostmar a zene resze nem pedig pluszban szol a basszus. Persze bemeromikrofonoztam ezt is kulon.
    Ezelott a Pioneer S-W90S volt 14 centis hangszoval. Arra -9dB-t mert erre meg -15dB-t
    Van meg valamit amit erdemes megnezni kiprobalni hogy dontsek hoyg marad e...mondjuk mar ennyitol maradna. Gondoltam meg leszedem hatfalat hogy megnezzem milyen a hangszoro ami benne van.

    Eladó: GTS450

Új hozzászólás Aktív témák