Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    Sziasztok!
    Először is teljesen láma vagyok a témában, ezért fordultam hozzátok. Elolvastam az összefoglalót, de biztos el fogom még egyszer, hogy világos legyen minden.
    Szóval adott két erősítő: egy denon avr 1509 és egy H/K avr 255. Mindkettő használt, de megbízható forrásból van. Az alap kérdésem az lenne, hogy melyikkel járok jobban? Tehát ár/teljesítményben melyik a jobb?
    Ami adott:
    Lg LF632V tv hdmivel
    raspberry pi1, mint médialejátszó, itt is van hdmi
    set top box, régi analóg, ha minden igaz nemsokára iptv lesz, tehát gondolom itt is lesz hdmi
    egyelőre egy régi, de működő genius sw5.1 hangfalszett, erre sajnos csak később tudok költeni.
    Az alapkoncepció az, hogy amikor, idő és igény van rá akkor tudjunk filmezni házimozival, a forrás legtöbbször 720-1080 hd filmek, későbbiekben soroztaok, ha a tv adások is mehetnek róla, az nem hátrány, de nem is lényeges; semmi több. Zenehallgatás, főleg minőségi alapú nem igazán lesz. A genius még jó is lenne, de sajnos vacakol a hangerő poti, 50% hangerő alatt elhalkul az egyik oldal, biztos nem drága a javítás, de inkább feljebb lépnék egy kicsit, még ha lassan is.

    A denon egy közeli eladótól lenne, a H/K viszont tesómtól, ami annyi könnyebbséget jelent, hogy 1. megbízható, vigyázva volt rá, 2. nem kell egyben fizetnem (és van ajándék center+surround doboz). Viszont ha lehet ezeket az opciókat első körben ne vegyétek figyelembe. :)

    Előre is nagyon köszönöm a segítséget.

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák