Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Tombi #23308 üzenetére

    No, némi aprólékos munka és nem kevés idő - kicsomagolás, állvány összeszerelés (persze a hozzá adott hófehér kesztyűben) és beállítás és vezetékelés - után megszólaltak a "lovagok" :) Első benyomások, szubjektív vélemény:
    - a hangfalak (fekete tölgy) gyönyörűek, hibátlan minőségűek
    - a Knight 2 dobozok elég méretesek és nagyon jól mutatnak a Castle állványon ami szvsz szintén mutatós
    - a Kngingt 1 sem kicsi ám, meglepően jó hanggal (a mérete miatt ehhez is vennem kell állványt, mert az eddigi megoldás nem jó)
    - a Lincoln C2 center is elég nagy és súlya darab, ez bizakodásra ad okot (mozival még nem teszteltem)

    Kalibrálás után (melynek a végén mind2 dinamikus beállítást OFF-oltam) lefuttattam a bejárató lemezt, hogy ne teljesen nyers hangok halljak. Direkt (egy ugye sztereó) és 5ch sztereó módban is belehallgattam zenékbe. Úgy tűnik, hogy mély hangokkal egyáltalán nem lesz gond ha bejáratódik (sőt, én már most sem érzem kevésnek) míg a magas hangok már most is nagyon szépek. Közés sáv, énekhang szerintem szintén jó definiált és tiszta (jazz még nem ment, de azzal is meg akarom hallgatni).
    Nekem nagyon bejön a hangzása, és bár hallottam szebben szólni ilyen hangfalakat - kb. 120k-s sztereó erősítővel és normális CD lejátszóról meghajtva -, a Denon X1300W is kellemes, élvezettel hallgatható minőségben szólaltatja meg (én USB-ről lejátszott .flac zenéket hallgatok).
    Nagyon remek áron (sőt, szinte ár alatt) tudtam megvásárolni számlával, 2 év garival így eddig kimondottan elégedett vagyok. :) A linkek azért vannak, mert az üzlet tulajdonosai (egy házaspár) nagyok korrektek, segítőkészek és gyakran (mint most is) kiváló áron lehet megvásárolni egyes termékeiket. És ranktáron is sok minden van, nem kell várni.

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák