Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • victoryia

    kezdő

    válasz xxlongikaxx #23657 üzenetére

    Érdekes hogy arcoskodásnak véled amit írtam. Kijavítottalak, ha már egyszer rosszul tippeltél. Hogy adsz e jótanácsot vagy sem, az már a te dolgod. Szegényebb nem leszek tőle. Azonban megpróbálom megint felhívni a figyelmedet, hogy olvass és értelmezz.

    "Az a baj hogy fogalmad sincs mivel jar egy NORMALIS hangfalat megepiteni. Kigondoltad mit akarsz, mennyibol csinalni, es aki mast ir, azt leoltod."

    Nem értelek. Nyilván azért kértem tanácsot, mivel fogalmam sincs egy normális hangfal megépítéséhez. Erre te ezt közlöd tényként mintha új infó lenne. Nálunk ez úgy megy, ha kérdezek valamiről az azért van mert nem tudom. Te meg mintha felfedezted volna Amerikát közlöd ezt. Legyen. Kigondoltam mit akarok. Hát ebben igazad van. Nyilván mindenki olyant akar építeni, ami tetszik neki. Olyant csak nem épít ami nem tetszik. Ezzel megint mellé trafáltál. Hogy mennyiből csinálnám meg és hogy kigondoltam? Hátt, erősen javaslom az értelmező kéziszótár beszerzését. Nem tudom mit és hol olvasol, de hogy nem azt amit írok az biztos. Meg kéne emelnem a betűméretet már, hogy ne kelljen HATODSZOR IS KIÍRNI: Nincs, és nem is volt fix keret kitervelve, csak hasracsapva mondtam egy összeget, HOZZÁTÉVE, HOGY KURVÁRA ÁTLÉPHETŐ A HATÁR. Tehát megint ugyanabba a szarba léptél. Bár amíg ez téged nem zavar addig engem se. Leoltanám aki mást mond? Nem jellemző. Most se tettem. Az már más kérdés hogy leoltom e azt aki a frissen regisztrált segítséget kérőt esetleg fikázni kezdi, mert ő a régebbi kutya a terepen. Ezt a hozzáállást oltom le. Sőt. Hogy őszinte legyek le is nézem rendesen. Az ilyeneket általában semmibe veszem. Remélem megérted. Neked nagyon tetszik ez az arcoskodás kifejezés. Sokat mondták neked mi? Meg tudom érteni. De ez nem ok arra hogy másra erőltesd amit kaptál.

    Külföldön élő arcoskodás. Ez is érdekes. Nem mondtam hogy külföldön élek, amíg szóba nem került. Azért hogy kijavítsalak. De ez a te fogalmaid szerint arcoskodás. Túl sokat tévedsz, és aki kijavít az arcoskodó. Ahogy érzed. Veled aztán rútul elbántak. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák