Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Sándor -P20- #57959 üzenetére

    Egy régi Panasonic SC AK 28 hifit használok, sztereo, 2×100 W mély, 2×40 W magas erősítő, a hangfalak meg 2×140 W mély, 2×60 W magas.

    Van ehhez egy TV, egy PC, egy DVD-lejátszó, meg akármi 3,5 mm-es JACK aljzattal. Ezek vannak rákötve egy 4-utas RCA-elosztóra a HIFI felé. A linkelt BT-os egység kiválóan kiegészítené a szettet, főleg a 3,5 mm-es aljzat miatt is. :K

    Mivel a HIFI amúgy jól szól, de a CD-váltó feje elhalt, a kazettákat nem használom, a rádióműsorokban fellelhető reklámoktól meg irtózom, így egy hifit kiváltó erősítőt szeretnék.

    Kétutas sztereo erősítőt nem találok, így marad a hifi és annak aux bemenete. Most jut eszembe az ötlet, hogy a magasnak és a mélyeknek rakhatnék külön erősítőt is, de hogy választom el a forrást külön magasra és mélyre? A hifi-t is kibelezhetném, de azért igény lenne a kijelzőre. A deck és a CD-váltó nélkül kb 12 cm magasságban elférne a mostani 33 cm helyett.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák