Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    Régen jártam itt képpel. Na most :) Egy fórumos cimbinek feldobtam, hogy összedobok valami világítást a gépébe, ha már olyan szép a pc-je. Ami miatt gány. Nos a konyhában lecseréltem a hidegfehér ledet és azóta megint kék a gázláng. Aztán mivel elég brutál fénye van (az én házamban a sötétített üvegen keresztül is telerakja fénnyel a szobát) javasoltam, hogy kapcsolósra kéne megoldanom. De azt, hogy??? Vagy kivezetek egy pici kapcsolót, amit el lehet dugni, vagy (amit nagy ötletnek tartottam magamtól :D ) a hátsó pci takarólemezek egyikére applikálni egy kis kapcsolót. Na ami kapcsolókat leltem a helyiforrásban, az mind kuka. De ma végre kerítettem egy kicsit, vagyis inkább nem túl nagyot. Forrasztó beizzít és lőn világosság:
    OFF

    ON

    Kap mellé kétoldalú ragasztót még, meg némi kötegelőt és ha ügyesen dugja el a szemnek nem való részeket, egész látványosra sikeredhet a dolog.
    Ami hihetetlen. Igyekszem szépen, de legalábbis precízen forrasztani, meg zsugorcső... Mindig van lejjebb? :DDD Amekkora gányinger voltam, nem ismerek magamra.

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák