Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pete55555

    Topikgazda

    Na, haladok a házzal. Már majdnem kész van, még az alaplapi tálca, és a táptartó lemezek kapnak pár réteg festéket, aztán lehet összerakni :)
    Az előző réteg festéket szépen lecsiszoltam, ez a mostani 2 réteg így jóval szebb lett, bár még mindig nem az igazi, ezért csiszolás után kap még 2 réteget.
    >>Galéria<<
    Rendezve vannak a képek, előtte - utána, rendre egymás után.
    Alaplapi tálca leljebb került, kiszedtem alóla a gumibakokat, így felsőmaróval be kellett marni a fába a hátsó részen, a lapba, amire felfekszik. Hátrébb is csúsztattam a tálcát, hátulról bemartam 1 mm-t a fába, hogy egy szintben legyen a lemez a fával. A PCI lemezek felett belül szintén kicsit vékonyítani kellett a fából, hogy be lehessen rakni majd a bővítőkártyákat.
    Illetve az alaplapi tálcából, és az alatti fából is lett kivágva, majdani jobb kábelmanagement miatt.
    És ugye készült egy új merevlemeztartó keret is, ebbe majd seggel kifele fognak állni a winyók, és keskenyebb kicsit, mint az előző, így jobban el fogok férni.
    Táp fekete lesz majd, remélem jól fog kinézni ezzel a lemezzel. Majd meglátom, hogy szellőzik, ha nem lesz elég vágok még rajta a csavarok mellett.
    Talpak is újak, kicsit meg kellett magasítanom, hogy az előlap le tudjon nyílni (kapcsolók kilógnak belőle) de szvsz annyira nem rossz, és amúgy is csak a gumi talpak látszanak ki. Rezgéselnyelés szempontjából viszont nagyon jók.

    [ Szerkesztve ]

    ...Szeretem leracsniztatni...

Új hozzászólás Aktív témák