- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee87
aktív tag
Szia!
A választásom végül a P12 Maxra esett. A Bluechip malmai kicsit lassan őröltek, mert végül 22-én reggel ért ide a csomag. Aztán meg az enyémek is lassan őröltek, mert végül ma raktam össze a gépet úgy ahogy...
A középső HDD rack már nem is volt a gépben. (csak azt tudnám, hogy amúgy merre lehet...)
Közben kaptam rokoni okosítást is, hogy a CPU hűtőt jó lenne elforgatnom 90°-kal és hátrafelé fújatni vele a levegőt, de ez akárhogyan is nézem nem megoldható sajnos. Sem bordástól, sem csak a ventit.
Így momentán úgy lett bekötve a 4 új venti, hogy 2 szív elölről, 1 fúj hátra, és egy szív felülről, mert a procihűtő is szív felülről. Videókártya pedig ha minden igaz szív alulról.
Az 5. ventit nem tudtam bekötni, a Max az nem sorolható a gyárilag adott kábelekkel. (+ a gyári csavarok sem éppen kompatibilisek a házzal)
Azt szeretném megkérdezni, hogy a körülményeket tekintve ez normális elrendezés, vagy esetleg rossz irányba indultam el? Illetve korábban írtál fix fordulatszámokat a ventikre. Ezt gondolom a DC módban lehet konkrétan állítani. Most első körben én a PWM módot kapcsoltam be. Az alaplapomon így %-ot lehet megadni hőmérsékletekhez 4 lépésben.
Ha esetleg van rám időd és ezek alapján lenne javaslatod, azt nagyon szépen megköszönném!
ui.: Kellemes ünnepeket kívánok, részben utólag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest