Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    sziasztoK!

    Van egy lenovo thinkcentre m93p sff gépem.

    Ilyen az alaplap.

    4 pines csatlakozók vannak a fanoknak. Van/volt mert a fiam lenyúlta azóta. egy 92mm-es noctua redux ventillátorom, ezt be akartam tenni a gyári rendszerhűtő helyére: de meg sem moccant, a
    a bios meg csipogott, hogy héló van. chassis fan nem megy. véleményes hogy ennél egy 3rd party hűtés menne-e. És egyébként is nem rossz a gyári megoldás sem, 33 fok idle/netezés közben. lehet hogy első körben csak a ventillátort cserélném le egy jó légszállítású halk ventillátorra 80mm x 25mm olyanra ami kompatibilis az alaplapom csatlakozóival. meg a rendszerét is. az 92mm x 25mm.
    A bios eléggé puritán, agy acustic és egy performance beállítása van. desktop alkalmazások nem játszanak mert linuxxal dolgozok. arra meg nincs ilyen úri huncutság.

    Szóval az alaplapot elnézve nektek van valami rálátásotok hogy mivan? a pwm-es ventillátorok nem jók? vagy mit bénázok el?

    szerk.: Abban az esetben ha komplett hűtést cserélnék 3 jött szóba: ID-cooling- is60 noctua ventillátorral, a noctua nh l12s-es(92mm-es ventillátorral) esetleg, noctua-nh l9x65 (92mm-slim) szerintetek a fentiek fényében használhatóak lennének ezek?
    bevallom eléggé tanácstalan vagyok. :F

    köszönöm a segítséget :R

    [ Szerkesztve ]

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák