Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    válasz bl4ze #719 üzenetére

    Itt is készültek a korongok. Nem tudam kivárni a holnapot, kapott egy kis boost-ot. Úgy állítottam be az élesztő mennyiségét, hogy holnapra legyen kész, szóval nem a legtökéletesebb a tészta.
    Kevertem be 2 verziót is:
    60% hidró 48h hűtő, 6 óra szobahő
    65% hidró, 24h - az időre való tekintettel - spájzos kelesztés
    Caputo száraz élesztő mindkét esetben, 5Stagioni liszt.
    Megjött a lapát+forgató kombó is, itt nem tudom szabad-e hirdetni, de hamarosan eladó lesz (kaptam Oonitól kupont, így tőlük berendeltem a sajátmárkásat). A lapát rendkívül jó minőség, a forgató kevésbé, inkább a kialakítás miatt, de már az első pizza is ment vele, szóval a feladatát ellátja.

    Elindultam a kővel is picit feljebb, ezek olyan 420-440 fok között készültek, itt már nagyon észnél kell lenni, kb 20-25 mp-nél van az első fordítás.

    https://barbieripnk.hu/

Új hozzászólás Aktív témák