Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv!

    Nekem is lenne egy problémám. A laptopom mikrofonbemenete (mármint a jack dugó) hibás. A házon lévő mikrofon rendesen működik, de nekem mindenképp' külső mikrofont kell csatlakoztatnom hozzá...
    Nos, ezt a problémát áthidaltam úgy, hogy vettem egy kb. 500 forintos USB-s hangkártyát, ami tökéletesen megfelel erre a célra.

    A laptop fel is ismerte, minden ok. A problémám, hogy amikor veszem fel a hangot az USB-s hangkártyán keresztül, és közben mozgatom az egeret, olyannyira elkezd ciceregni, hogy nem lehet a felvételen, hogy mit is mondtam. Ha az egeret újra békénhagyom, akkor ismét tökéletes a felvett hang, szal' az egér körül van a hiba. Már csak azért is gondolom ezt, mert ha a touchpad-del egerezek, akkor nincs semmi baj.

    Találkozott már valaki ezzel a problémával?

    Az nem megoldás, hogy "akkor használjam a touchpad-et", mert nekem mindenképp' az egérre van szükségem.

    A felvevőprogramtól függetlenül jelentkezik a hiba. Próbáltam már másik egeret is (igaz, a típusa ugyanaz mindkettőnek...), de nem oldotta meg a dolgot.

    Akinek van ötlete, írjon, pls.

    Köszi!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák