Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    válasz Peethy #5548 üzenetére

    Minden vitának van értelme. Sőt, a sértődős viták sokkal mélyebb nyomot hagynak az illetőben, mint a "jó", "OK, de balrább mennék"... A lényeg az, hogy tanuljunk. Ha kint vagyunk terepen, jusson eszünkbe, hogy mások mit írnának, mit mondanának, mit "kommentelnének" a képünkre, és asszerint IS készítsünk 1-et, ha van rá lehetőség.
    Sértődöttség meg azért van, mert ha 1-2 óra utómunkát eltölt vele az illető (úgy, hogy már eleve úgy fényképezte, hogy az feldolgozás során az ő végeredményét adja), akkor egyszerűen "szerelmes" lesz a képébe. Sőt a technikai dolgok miatt még többet ér némelyik kép a készítőjének, hisz csak a ő tudja, hogy mennyi energiát fektetett bele... elment ezért Párizsba. Nem túrázni, nem várost nézni, hanem fényképezni. Nem sok túrát sikerült élveznem, ha fényképezni mentem. Leginkább már a 2. km után ki akart szakadni a gerincem, és a derekam is majd letört a 10-15kg-os felszereléstől. és az 5. km hegyi út után meztelen, szűz csajokat is mutathattak volna az erdő lágy ölén, akkor se vettem volna elő a fényképezőt, de még csak meg se álltam volna...

    Zoli: miért raksz be kétes képet? Ha 99 óóóÓÓÓÓ, áááÁÁÁH (AWE) :R kép mellé kapsz egy Óó?-t :F , akkor mi van? Legközelebb csinálj egy ilyen-olyan, ide terel, oda rakós fotókat, és utána megmutatod, hogy mit takartál mivel ki. Ez a tanulság, ha megfogadod ja, ha nem nem.
    Ez egy szökőkút széle, ami a párnak mond valamit, mások meg csőnek nézik. :DDD

    Ugye! Odaadtad nekem a szerencse 16GB-os szerencse CF kártyádat. Most meg nem akar összejönni, mi? :))

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Új hozzászólás Aktív témák