Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nofi

    őstag

    válasz Cathfaern #3018 üzenetére

    Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez, nagyon jól összefoglaltad a véleményedet a játékkal kapcsolatban.

    A linkelt Ctrl+Alt+Del-es vélemény mondjuk nekem már nagyon belemagyarázott, ráadásul az utolsó bejegyzéssel az egész érvelését megkérdőjelezném, de egyvalamit nagyon jól mutat:
    Ha valakinek többéves múltja van egy játékban, azaz adott esetben egy karakter volt a második személyisége akár évnyi játékideig, akkor miért is hagyná ott hosszú távon? Évekig játszani egy játékkal, úgy, hogy közben a játékipar generációt ugrott már fanatizmusnak számít (és nem rossz értelemben írom), tehát valahol a tudata legmélyén mindig is azt a mesés, grindolós, cuccokért izzadós, instaorientált játékot fogja keresni minden más címben. Egyvalamit ne felejtsünk el, a WoW havidíjas, tehát a Blizzard érdeke, hogy ne egy hetet, hanem 2 hónapot kelljen grindolni adott itemért. Nem összeesküvés-elméletet szeretnék bemutatni, csak nem véletlen az ArenaNet tejesen eltérő hozzáállása és szerintem rohadtul nem érdekli őket a MoP, valamint az ide-oda ingázó playerek. Értsd: nem abból fogják megszedni magukat, hogy otthagyja valaki a WoW-ot vagy sem - más a célcsoport.

    Anno BC korszakban én is WoW-oztam, baromira élveztem, bár a lore-ról halvány lila gőzöm sem volt és a HC instákig sem jutottam el. Miért hagytam abba? Azért amiért most a Diablo3-ra is ráuntam inferno kill után: nem szeretem a grindolást, valamint nem tudom összehozni a magánéletemmel az órarend-alapú raidelést. Engem egy világ felfedezése motivál és örülök, hogy a GW2 már alacsony szinten is olyan tartalmat kínál mint egy sorozat-finálé.

    Xbox GT: nozsolt

Új hozzászólás Aktív témák