Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kemotox #39700 üzenetére

    Persze, de lehet én inkább egy lazább blues-t hallgatnék most.
    Amúgy ez nem annyira rákkenróll, itt már zúdul a heavy metal. Persze lehetne még menni a hörgős death metalig. De akkor már valószínűleg a modiknak is lenne dolguk.

    re: (#39695) andor80
    Hadd el, én is le lettem baszva már itt. Ha valami egy forinttal több mint a legolcsóbb aliexpresses cucc akkor balfasz vagy, amúgy meg HB a legjobb. Kézben a szand és egyebek, de azért a nagyok mégis drága vagy custom gépeken nyomják az ipart (persze kivételek vannak mindig).
    Van aki segít van aki fikáz ez van, szard le. Vedd be a segítőt, de ha arroganciára arroganciával válaszolsz akkor ők nyernek. Én is sokszor vesztettem el ezt a meccset.
    Kemotox egy oltógép (hú ez most nagyon kétezres évek elejéiül hangzott), hagyd meg neki, felesleges etetni. Szívesen segítenék de fingom sincs mit mondjak azért nem mondom milyen potit érdemes venni.
    Amúgy vannak olyan finomságok egy hangszernél amit nem hangban mérsz és ezt sokan nem értik meg. Azoknak magyarázhatod, hogy ha megveszed az általad linkelt szettet akkor nem kell majd évente kétszer befújni kontakt sprével a kapcsolót/potit hogy ne recsegjen. Neaggyisten még jó érzés is megtekerni, mert nem ilyen recegősen forog.A másik, hogy ha van egy gityód ami nem inspirál akkor lehet az akármilyen jó, nem fogsz gyakorolni, játszani rajta. Vagy igen, de inkább melónak éled meg mint élvezetnek. Eddig minden Squier-emmel meló volt gityózni, még a ClassicVibe-al is. Persze a hangjára nem volt egy szavam se. Ellenben mióta megvan az Fender strat azóta teljesen más. Sokkal élvezetesebb és sokkal jobban inspirál. Ellenben én tudom, hogy szarul játszom, de szeretem a jó hangszert.
    Ha megy az angol akkor ezt ajánlom, manapság ez nagyon jellemző, főleg az online világban.

    re (#39701)
    Azért azt megnézném mit éreznek a gitárok amikor beröffen alattuk az a bazi radiátor :D

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák