Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haxiboy

    veterán

    válasz GoTReX #22994 üzenetére

    Elő még nem fizettem a Yousicianra, majd év közben ha (valamilyen csoda folytán) kapok ösztöndíjat.

    6.21.-én jött meg a gitárom, előtte pár évig akusztikuson prüntyögtem, de feedback híján a Smoke on the water elején kívül semmit nem tudtam rajta eljátszani, nem volt lelki erőm tabból/videók alapján tanulgatni.
    Az elektromos viszont teljesen más, szivesen szórakozok vele napi több órát is akár.

    Szóval durván 1 hónapja gitározgatok, persze volt pár nap kihagyás, de már az első héten többet tanultam a Rocksmith segítségével mint amennyit egész életemben. A Yousiciant csak kb 1 hete találtam meg, Rocksmith után elég furcsa, de már kezdem ezt is megszokni.
    Friends rendszerét még nem ismerem, de jelölj be nyugodtan aztán meglessük (egyébként a profilomnál meg van adva több elérhetőségem is, bármelyiken lehet "zaklatni", illetve telegram is van szintén ugyanezzel a nicknévvel találtok meg).

    Egyébként tudom ajánlani a Dr Kelen féle Sport krémeket gitározás előtt-után, izomlazító lévén megkönnyíti a mozgást, na meg nem áll be tőle a tenyered annyira.
    Az első hónap tuti ilyen szenvedős szerintem, bár szerintem az is fontos hogy milyen gitárral kezdesz.
    Én egy Stratocaster Copy-t választottam, mert (szerintem) elég rövidek az ujjaim, ennek pedíg könnyű átérni a nyakát.
    Viszont már szemezek az utódjával, de mint mondtam majd ha már jobban megy, addíg nem szeretnék feleslegesen kidobni 100-150k-t az ablakon.

    Amit nagyon sajnálok hogy nem lehet Rocksmith kábelt kapni itthon, így warezolni kellett virágbolti verziót kell használnom, a 2014 változat pedig bármennyit is ügyeskedtem torz.
    Saját patchert is írtam, így sem jó, így én a régi verziót használom, ebben meg elég szegényes a felhozatal, de azért tűrhető.
    Ha esetleg valakinek van valami ötlete priviben keressen meg :R :R :R

    Edit : Kicsi off de aliexpressről meg szoktak érkezni a cuccok? Ebayről szoktam általában rendelgetni, de ott legalább van buyer protection, viszont aliról még nem rendeltem.

    [ Szerkesztve ]

    Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

Új hozzászólás Aktív témák