- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
A ferminél a gpu nem bírta a nagy memóriaórajelet... ez fermi betegség, ! az 580 esetében ezt kicsit javították, mert azon jobban megy a memó már, viszont a 480 esetében csak a kivételes példányokon megy jól!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
MarcZ
senior tag
válasz Cybertrone #18351 üzenetére
Az előző generációknál is volt ilyen?
A man's got to do what a man's got to do.
-
Alpachino
veterán
válasz Cybertrone #18353 üzenetére
Szerintem a kolléga arra "memória túlcsordulásos szindrómáról" beszél, ami a 8800GT-k, 3850/70-ek idejében voltak.... Az ATI kártyák később futottak ki a 256Vram-ból
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Cybertrone
veterán
válasz Alpachino #18354 üzenetére
Jah.... addig nem mentem vissza az időben! Az NV-nél mindíg is másképp volt a memória kérdése, viszont annyival nem bírta tovább az ati mint amekkora hype e körül volt anno!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
TTomax
félisten
Persze azt meg lehet...
128bithez 0.5-1-2-4Gb ram
256bithez ugyanezek...
320bithez 0.64-1.28-2.56Gb
384bithez 1.5-3-6Gb...
kb így lehetséges...
De van egy csavar,mert az NV kitalálta már hogyan lehet társítani 192bithez 1G-t csakhogy 0.768 van címezve direkt a többi valahogy kiterjesztve,un. dinamikus memória... csak kb egy kalap lepkét ér...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Tökmindegy
senior tag
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Alpachino
veterán
válasz Tökmindegy #18358 üzenetére
"A Battlefield 3-ban, a GeForce GTX 680, mintegy 10 százalékkal gyorsabb, az AMD Radeon HD 7970-től"
kb. ez a lényeg.....
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Tökmindegy
senior tag
-
Cybertrone
veterán
válasz Tökmindegy #18360 üzenetére
Mér a radeoné hol van?
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #18361 üzenetére
12.2 WHQL most jött ki, nemde?
Reméljük NVIDIA kezd valamit a ram kezeléssel, mert bf3 alatt gtx 580 kicsit sokat evett, 99% 4gb ramnál
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #18363 üzenetére
Hogy ne mondhassák, hogy ATI is ül a babérjain és nem ad ki hivatalos drivert mint az NVIDIA
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Cybertrone #18361 üzenetére
Az is jön
Na de komolyra fordítva,nem akkora ez az előny amit pletykáltak,viszont ha azt nézzük,hogy miből hozták ki elgondolkodtató.
De persze ezt sem szabad készpénznek venni. Megrántja az user a vereset és máris elfogy ez az előny.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Cybertrone
veterán
válasz Tökmindegy #18365 üzenetére
30fps-nél a zöldön HA EZ IGAZ akkor lesz 33 fps Majdnem méréshatár, de marketingnek jó, valamibe kapaszkodni kell! Viszont sem felbontást, nem közöltek sem game beállítást csak odadobták hogy 10 % van köztük... Milyen kontár munka ez...
-
ZozzHUN
addikt
válasz Cybertrone #18366 üzenetére
Amúgy nincs GTX680 topik? szívesen csevegnék erről
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Cybertrone #18366 üzenetére
Na ja. Viszont azon töprengek,hogy jóval kisebb az órajele ,már ha hinni lehet az infóknak,és így azért nem rossz ez. . De semmi képen nem világmegváltás. Vagyis a mi szempontjainkat figyelembe véve nem az. Abban biztos vagyok,hogy ha egy kicsivel is de gyorsabb lesz mint a radeon,mégpedig azért mert mindig így szokott lenni Aztán lehet ,hogy most mégse
ZozzHUN
Nem elfér itt? 580 ról úgy sincs mit írni már ,kb mindenki mindent tud róla
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Cybertrone
veterán
válasz Tökmindegy #18368 üzenetére
A Radeonok mindíg is nagyobb órajellel jöttek... hogy miért nem tudom, de a tahiti is 1.2ghz-re volt készítve csak az oem piac, és a tdp limitnek köszönhetően megálltak vele 925mhz-en... na most tuningba viszont brutál, ezért nem sajnálom azt a 10%-ot mert nagyon könnyen hozható... plusz nagyobb sávszél, több memória, és ez nekem többet jelent mint 10%
-
BeLucZ
addikt
válasz Cybertrone #18370 üzenetére
ha a 680at nem lehet olyan brutál mód húzni mint a 7970et akkor felejtős a kártya, mert tahitiből kihozhato 40% oc is akár 24/7re egy jó hűtéssel
kiváncsi leszek az ennél erősebb chipekre, gk100....-ra, jó lenne ha az is 1 gpus lenne meg az atinál is majd a tenerife
-
Cybertrone
veterán
válasz BeLucZ #18371 üzenetére
Egyenlőre még ezt is alig szülik meg, nem hogy a nagyobbat, erősebbet... A 680 esetében kérdés hogy mennyit bír el még a memó húzásban(6ghz nem kevés) illetve a memvezérlő, és a proci.... 28nm miatt lehet hogy hjobban lehet majd húzni a gpu-t kérdés mennyire, illetve milyen hatékonysággal, mert hiába a 20% OC ha gamekben semmit nem gyorsul, ellenben a tahiti 5-10 fps-t is képes gyorsulni!
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz Cybertrone #18372 üzenetére
értem én miről beszélsz, minden a tuningpotenciál hatékonyáságtol függ, mert hiába gyorsabb alapon 10%al ami nevetséges, ha a másik lekörözi egy laza tuninggal ami meg sem kottyan neki
hát jah, lehet nem is lesz gk100.... de mondjuk fasza lenne azért ha lenne és 1 gpus 512 bites fenevad lenne ahogy a pletykák is szóltak, de max év vége felé láthatjuk úgyis ha lesz, 7990 gondolom előbb lesz, de az meg dual gpu
-
Scholes9
nagyúr
-
Tökmindegy
senior tag
[link]Eszerint lesz 4 gigás verzió
-
Cybertrone
veterán
válasz Tökmindegy #18376 üzenetére
Ebbol az is kiderul hogy sok nincs belole... Ha meg a nagypartnereknek se jut, mit akarunk mi? Plusz a ritkasagok dragak...
-
MarcZ
senior tag
válasz Cybertrone #18377 üzenetére
Erre az évre akárhogy is, de szerintem elég lesz az a 2GB, nem rossz az szerintem így se.
-
MarcZ
senior tag
válasz Cybertrone #18379 üzenetére
Miért, neked nem? Metro-ra, meg BF3-ra kell csak több, többi ehhez hasonló (GTA IV) meg vagy proci limites, vagy normálisan vannak megírva. (Meg lesznek is remélem)
-
Cybertrone
veterán
2560ban tudod szurokkel nem eppen Igen ez kicsit nagyobb mint az 1440! Csak hogy lasd nekem annyi fuggoleges pixelem van mint amennyi neked viszintes!
-
tank1
tag
válasz Cybertrone #18382 üzenetére
Csak hogy lasd nekem annyi fuggoleges pixelem van mint amennyi neked viszintes!
Ebben az esetben MarcZ monitorja a nagyobb felbontású.
-
k.soma
senior tag
Szerintetek ettől lehet várni jobb FPS-eket mint Crysis 2-ben?
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
MarcZ
senior tag
válasz Cybertrone #18382 üzenetére
Ja, hogy neked 3 van? Nem kevés píz.
-
Tirexi
addikt
Hali all.
A mai napom az utolsó ebben a topic-ban 580 tulajként.
Átpártoltam én is a Piros oldalhoz.
Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek. Sokat tanultam itt.THX.
-
BeLucZ
addikt
válasz Tirexi #18391 üzenetére
Sok sikert hozzá Biztosan borzasztó érzés lehetett egy ilyen gyatra, gyenge kártya tulajának lenni mint az 580as tagadd le nekem, ha valaki kérdezi valaha hogy volt e 580asod
na jólvan ne vedd ám fel, csak hülyülök aztán húzd meg rendesen, 1300 alatt le ne állj vele OCban
-
Tökmindegy
senior tag
-
Cybertrone
veterán
válasz Tökmindegy #18395 üzenetére
Szokás szerinti techdemók, amiből gamekben nem látunk semmit!
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Cybertrone #18396 üzenetére
Ne légy már ennyire negatívMajd fogunk.
-
Cybertrone
veterán
válasz Tökmindegy #18397 üzenetére
Úgy legyen! Mert AMD oldalrl is láttunk ugye szép mese demót, de gamekben nincs benne az se!
-
k.soma
senior tag
válasz Tökmindegy #18397 üzenetére
De nem ma!
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
gainwardgs
veterán
Ujabb képek [link]
Ha már volt akkor sorry
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest