- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Akkor meg nyugtattál remélem a Marketing nem dönt máshogy.
Tudod hogy van ez egy kis pénz csörög,és máris az lesz a fő platform/csatlakozás,és ne adj isten még az alap van akkor jönnek a -30 % ok.
Gondolom erre a platformra jönnek majd a további procik,mert szégyen hogy fele annyit sem tartott az előző LGA Core i foglalat,mint annó a LGA775 foglalat.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
Mint a DX10.1XD
Annak is sok értelme volt ott az AMD fújta fel,mert akkor az ő kártyáikon voltDX10.1hátha többen veszik majd meg.
Egyszer talán kell majd a PCI E 3,de szerintem látszik,hogy most sincs ki használva mivel ha 16/16 vs 8/8on járatott CF/SLI kártyák között is max 2/3% különbség van.
Ezek alapján a PCI E 16 is gyerek cipőben jár még,de ki tudja meddig.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
BeLucZ
addikt
amúgy a 270.61-es whql-t tartjátok most a legstabilabb drivernek az 580ashoz? mert ma 275.33at downgradeltem rá, sokat hajtogattátok és beleraktátok a fülembe a bogarat
-
SimS
senior tag
válasz Carasc0 #10545 üzenetére
Szia
Nekem is ez a ref. giga van, de azért ilyen meleg nincs. Sőt, első nap "megfurmakoltam" 4 percre kb., mert akkor azt is illett még (azóta se sohatöbbet), 90fok volt.
Azóta ventiprofil van afterburnerben és 71-3 fok max.
Idle 58 most, mert tetű meleg van idebennp.s.: szerintem inkább legyen szélzaja, mint 80+ fok. Mondjuk könnyen beszélek, elég jó helyen van a házam, így hallani se hallom..
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
zack
nagyúr
válasz Cybertrone #10488 üzenetére
Egyértelmű hogy a DELL. S-PVA-nak jobb a feketéje (talán a legjobb), de az IPS ezen kívül mindenben oda-vissza pofánveri. Jobb a DELL játékra mint a 305-ös. Kissebb az utánhúzása (csóva hatás) ami annyira nem jó játékok alatt.
Nekem S-MVA panelos monitorom volt, képileg elégedett voltam vele, de nagyobb volt az utánhúzása mint az IPS-nek.
A DELL-nek amúgy sokkal jobb az elektronikája is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
kasa85
őstag
válasz BeLucZ #10558 üzenetére
Csak tudnám a Fosportok,és a Marketing portok hibajavítását ki foltozná már be végre.
Ez is csak a pénzöl szól mint minden pfujÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
Ja még a HP is szét alázza és árban is sokkal kevesebb mint ez a szutyok HP monitorom
Egyedül ami mellette szól az a garanciáztatás,kényelmes,gyors,korrekt=ki hozott csere készülék inkorrektÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
BeLucZ
addikt
270.61el valoban nem villodznak a texturák már no aaval meg fxaaval végre és a teljesitmény is okés viszont crysis 2 fagy pályatöltés után dx11ben ultra upgradel
-
Whit3Rav3n
senior tag
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz Whit3Rav3n #10566 üzenetére
Hm elírtam a mondatot
de ha támogatna 3.0-át és neked csak 2.0-val menne az zavarna pedig te mindkét esetben ugyanott lennél.
-
kasa85
őstag
válasz Whit3Rav3n #10566 üzenetére
Végül is ez is igaz,de mint mondtam én már azon sem csodálkoznék ha úgy szerkesztenék meg az új VGA,ttak 1155 lga ra főleg a tuníng,és az olcsósága miatt,de biztos ki vágná a biztosítékot hahogy PCI E 3 mal gyorsabban menjen.
Persze a te véleményed,és az enyém is igaz lehet de ténylegesen majd akkor leszek benne biztos,ha ki jött Marketing maszlagnak meg nem nagyon hiszek.
Biztos nem kevesen újítottak gépet,és ha megint csak e miatt megint lapot kéne váltani,hogy a csúcs vga ra szánt konfig teljes mértékben ki használva legyen nem kicsit vágná ki a biztosítékot.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
madgie
titán
válasz Cybertrone #10495 üzenetére
Csakhogy a gray-to-gray millisecundum szinte semmit nem jelent, a gyakorlatban ha játszani akar, akkor a Samsung az S-PVA miatt felejtős, játékra IPS vagy (fujj) TN-Film kell. És mindezt úgy mondom, hogy legjobban az S-PVA-t szeretem, volt is egy faja Eizo-em, ami hiába OverDrive-os 8 ms-os volt, a mostani NEC (IPS, szintén 8ms) már Windows-os ablakkezelésnél gyorsabb volt (mind a kettőt meghajtottam egyszerre, mielőtt eladtam az Eizo-t)
-
Carasc0
őstag
válasz madgie #10569 üzenetére
Nem értem mi a baj a TN panellel. Nekem Samsung BX2450 van és játékoknál is nagyon szép képe van. Nem értem ezt az IPS mániát, ráadásul feleslegesen drága. Szerintem semmi baj a TN panellel. De ez az én véleményem. Amúgy szerintem a retina kijelző a legjobb!
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Cybertrone
veterán
válasz Carasc0 #10572 üzenetére
Nincs baj a tn panellal... Csak felbontasilag 1920*1200a legtobb ami kihozhato belole, nagyobb felbontas mar markas panelt kivan. Mellesleg ha olyan az IPS mint amiket irnak rola, akkor a tn valoban mas dolog... Az ilyen retinakijelzoket meg haggyuk szerintem, emberi osszegekbe gondolkozzunk, ne millios osszegekben!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
madgie
titán
És megmondod, mit jelent a retina kijelző? Mert az csak az apple által kitalált, relatív definiálhatatlan dolog (mellesleg IPS kijelző van az iPhone 4-ben is)
Amíg nem próbáltál egy normális monitort, addig megfelelhet a TN is... de nem véletlen, hogy tévéknél már sehol nincs a TN-Film panel, a legolcsóbb 90 ezres 32" tévék is generációkkal jobb panellel mennek.
Gabesz144: a szín csak kalibrálás kérdése...
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
Nekem is TN paneles Samsungom van és tökéletes a képe.
Havernak IPS panelos a Dell monitorja és ami külömbséget látok az a színekbe van az IPS- nél mint ha egy picit élénkebbek lennének a színek de viszont az én TN panelos Samsungom folyékonyabb képet ad.Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
schwartz
addikt
válasz Cybertrone #10527 üzenetére
Nem annyira veszes az input lag.(minden esetre jobb mint a U3011-e). A response time-al meg ne foglalkozz, az a TN-sek harci bardja... )
If he dies, he dies.
-
7600 GS
addikt
Valaki nekem is válaszolna? Én a témához kapcsolódóan irtam.
-
Carasc0
őstag
válasz Cybertrone #10573 üzenetére
Értem! Végülis akinek a Full HD kicsi hát annak extra igényei vannak! De amennyiben a magasabb felbontás megköveteli az IPS-t akkor érthető. Csak azt nem értem miért kell fujjozni a TN panelt. No meg aki TN paneles monitort használ, az a monitor nem normális!
Elnézést kérek ez nem provokáció, csak nem értem! Amikor megvettem az én monimat, és belőttem azóta annyira megvagyok vele elégedve. Nagyon szép képe van, éles színek, tehát jó választás volt. Lehet hogy az IPS még szebb de attól még a TN miért fúj.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz Gabesz144 #10581 üzenetére
Nekem a 275.33-as driverrel súlyos crashing-eket éltem meg Starcraft 2-vel. A hivatalos Starcraft 2 fórumon is többen reklamáltak. 270-es driverrel semmi baj nincs. Ennek ellenére a 275 is jó, csak ennél a játéknél volt vele gubanc!
-
-
Carasc0
őstag
válasz madgie #10582 üzenetére
Na igen most megfogtál! 47K Ez már tényleg elgondolkodtató. Anno még nagyon drágák voltak. A 47K láttál erős árzuhanást tapasztaltam.
Nos mire a monitorom meghal, addigra az IPS ingyen lesz! De lehet jobb és újabb technológia. Amúgy még mindig kitartok amellett hogy a monim egy jó monitor és középkategóriásnak simán merem mondani.
-
kasa85
őstag
Feleslegesen drágább
Még a Del IPS monitora is olcsóbb mint egyes TN paneloké.
Amúgy ha be mész egy ilyen szaküzletbe,és össze veted az általad használt TN monitorodat egy IPS el meg tudod mi az a különbség.
TN panel be tekeíntési szöge korlátozott, szín hűségben majd észre veszed a különbséget,és a kijelző sem lesz fakó.
Régebben én is hozzá szoktam a sima TN panelos monitorokhoz,de ha két év IPS használat után már nem igazán tudnák sima TN el játszani a kép fakósága miatt.
Ez olyan mint a trabant és a ferári mind kettő gurul,de akkor veszed észre igazából a különbséget ha össze rakod és össze méred őket.
off részemről be fejezve.[ Szerkesztve ]
-
BotaN
senior tag
Üdv, nvidia tábor, úgy néz ki 5év és 4 különböző AMD kártya után átpártolok a zöld oldalra, mert a driveres bizgerálástól már a plafonon vagyok. Még mielőtt váltanék azért érdekelne hogy mik a mostani általános problémák az nvidia karikkal kapcsolatban, mechanikai gondok mint hajlás, hűtés hang/teljesítmény, szoftveres fagyások, képhibák, minden ami elő szokott jönni. Ha tudtok ilyet mondani azt megköszönném.
Négy kártyát néztem ki, leginkább a hűtés hangja az ami érdekelne és az esetleges tipusos hiba.
GAINWARD nVidia GTX570 (dupla piros fan) 77k
GAINWARD nVidia GTX570 (Phantom) 79k
GIGABYTE nVidia GTX570 (WindForce 3X) 81k
ASUS nVidia GTX570 (DCII) 82kKöszönöm!
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
-
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #10593 üzenetére
Igen, a saját 3.5' 960x640-es kijelzőjük neve ez. IPS-nek nincs köze a névhez. Lényeg a 327 PPI. Az iPod-okban nem IPS van viszont azokat is Retinának hívják, mert a felbontás meg a kijelzőméret egyezik, azaz 327 PPI az is.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
kpal
nagyúr
Van aki már használ itt 580 Matrix vagy Matrix Platinum- ot ? Mert arról még semmi infó nincs itt.
[ Szerkesztve ]
-
SimS
senior tag
válasz Gabesz144 #10579 üzenetére
Üdv
Lehet én vagyok buta, de nekem pl. a 267.24 van, sőt ha jól csalódom még a béta. Tökéletesen megvagyok vele, semmi baj egyelőre, se hiba, se crash. Az egyetlen ok ami miatt ez van fenn és nem újabb (pedig illene tudom), az az, hogy ez az egyetlen a "latest driver"-ek között, ami képes (!) beállítani windowsinduláskor a custom desktop colour setting-eket.
Szóval attól, hogy régi (régebbi) nem feltétlenül rosszabb.p.s.: persze ez egy elenyésző funkció sokaknak, úgyhogy inkább nem is szóltam legyen az újabb jobb
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest