Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Gergello #49673 üzenetére
Nincs nagy alakítás. Elutaztam nyaralni, hazamenvén valakivel megvizsgáltatom a már múltkor megemlített cpu dolgot. Törött emelőkar, beragadt cpu. Lehet elromlott ott valami, az is lehet már jó régen, talán áprilisban amikkel akkor jöttem ha visszaemlékszem. A múltkor ennek a megemlítésére töröltek. Lehet nem kellene veled szóba állnom. Hát van hogy felfedezünk valamit csak úgy véletlenül. Na ott van egy hardver hiba az biztos. Nagyon meg nem piszkálom, mert teljesen kuka lesz a lapos.
Az aksit most kivettem a gépből, úgy a gpu-z üres 1070 nulla, hiányzik neki a + kakaó....ezért is gondolok most valami akku meghibásodásra, nem csak teljesítménycsökkenésre. Nem adja rendesen azt amit kellene, aztán bekavar. Nem tartom pénzpazarlásnak egy új akku beszerzést, úgy is fog kelleni.
A többi már nem rajtam múlik.
Amitől a legjobban félek én is hogy hetekre be kell majd adnom a gépem, nem a lóvé, az a kisebbik baj. (Az sosem zavart, tejeltem szépen mindig mikor kellett borravalóval..................)Közben meg gyűjtök perselybe az rtx 5000-re.[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- További aktív témák...
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i7-12700H 16GB 1TB RTX 3060 6GB FULLHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest