Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    válasz hszilard666 #47318 üzenetére

    Az escort lányok területén zöldfülű, mint ahogy gamer notik terén is, úgyhogy ebből a szempontból jó a párhuzam :B Innentől a topichoz:

    Sok gondolattal nem tudtam azonosulni (ez szar, az szar, így szar, úgy szar), de hát máshogy gondolkozunk. Sosem tudtam azzal a nézőponttal mit kezdeni (akár autóban, akár telefonban, vagy TV témában), hogy lyukas garast sem ér a többi, csak a legjobb. Értem én, hogy nem szabad megalkudni, meg kompromisszummentesség és a többi, de ha végesek a lehetőségek, akkor csak választani kell valamit. De mire oda jutok, hogy megvenném, vagy megvettem, az ember már nem használja jó szívvel, mert előre elment a kedve, hiszen úgyis fos :) Na mind1, belül el tudom én ezt rendezni 10 perc alatt, nagyfiú vagyok, csak esetleg kicsit gyengébb lelki világgal megáldott emberek fennakadhatnak ezen joggal.

    Na de vissza a témához: jól megkavartam magam, mert kiderült, hogy hülyeségeket néztem. A 1060 "nem 1060" ha MaxQ, a 1050-nek van vagy 20 változata (Ti, meg MaxQ, meg sima, meg Mobile, meg a fene tudja mi) és típuson belül is elég komoly különbségek lehetnek erőben, innentől kuka a "tudásom", fals eredményeket néztem yt-os összehasonlításokban. Pl. az 1060-nal szerelt Y520 MaxQ-s és nem is olyan nagy az előnye a 1050 Ti-hez képest, mint a sima 1060-nak.

    Ami most nagyon tetszik az az Y530 (végre egy számomra emészthető design, sallangmentes, nem bazári és 180 fokban nyitható zsanér!!!!!). Az ebben lévő 1050 Ti valamennyire felveszi a versenyt azzal a 1060 MaxQ-val? Ami még nagyon jól jöhet, az a 144Hz-es panel. Minden egyéb ettől régebbi gép 60, max 75Hz-es panellel szerelt és ami nekem nagy hátrány, nem csapható fel 180fokba a fedél. Y540 lenne még Telekomnál. Ebben már 1650 van, de 300 fölötti árcédulával és csak 8GB rammal.

    Bocs a vergődésért, a hosszú hsz-ért és valószínűleg sajnos lesz még kérdésem :R

    [ Szerkesztve ]

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák