Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz #86952448 #19352 üzenetére

    A játék futása viszont nem az igazi. Nem tudom, milyen lagg ez, de a 1050ti aceren ugyanilyen CPU-val nem volt ennyi. Valamilyen lagg. Egészen negy akadások is vannak, meg úgy egyáltalán a mozgások alatt is, mintha remegne a kép

    Csak nem tunt fel. Ez a hulladek Frostbyte motor hibaja ami ott van a Battlefield 4 es Dragon Age Inquisition-ban is. Inquisition-ban konnyen reprodukalni tudom a hibat, a Bioware megis lesz*rta es nem javitotta ki...vagyis lehet kiakarta, de maga a motor hulladek es a Dice meg nem foglalkozik vele.

    Ird be konzolba:
    perfoverlay.drawgraph 1

    Amikor latod hogy "ugrik" a kep akkor egy pillanatra megugrik a CPU frame time is. Gondolom ez is rendereli meg a fold alatt is a vizet, mint a Cryengine.
    Ugyanez van minden Frostbyte jateknal. Szeretek jatekokban olyan helyeket talalni ahol lehet izzasztani a gepet, Inquisition-ban rogton a legelejen tobb fix pont van ahol triggerelni lehet ezt a bugot.
    Tapasztalatom alapjan minel gyorsabb a CPU (orajel es extra szalak) illetve minel gyorsabb a ram, annal kevesbe eszreveheto. Eltuntetni nem lehet, de javitani lehet rajta...kiveve laptop on, mivel i7 cpu-ra nem fudsz valtani i5-rol...
    Sokan azt mondjak "jatekra felesleges az i7 es boven eleg az i5!"... Hat Igen, ismet sajat karon tanultam meg, hogy ez nem igaz es a Frostbyte motor szereti az i7 cpu-t.

Új hozzászólás Aktív témák