Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz Apollo17hu #19880 üzenetére
Távoli az azért még, de hajrá! Összefog jönni előbb-utóbb, ez biztos. Már a 4:00 is igen szép.
Tavaly júniusban tartottam 4:00-nál 5,6 km-en, novemberben sikerült egy 3:48-asat, aztán jött a tél, nem erőltettem ezt a távot, sebességet. Márciusra lett meg végül a 3:45, és most június végén 3:40. Nyilván lehet sokkal jobban is csinálni nálam, edzésmódszer, adottságok, táplálkozás, mittomén.
Azt azért érdemes tudni, hogy ez eléggé fontos táv a számomra, itt nem alibizek. Jól ismerem már, tudom, hogy hozzam ki magamból itt a legtöbbet, ha épp felmérőt futok. Csak hogy kicsit így hátha jobban látod, mennyire lehet távoli a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest