Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    Norby_42

    Jártam felétek.
    Március vége tájékán letudtam ismét a BükkInstTr 15 ös távot, amit szokás szerint 23- ra egészítettem ki, javítottam becsülettel a téli kínlódáshoz képest.

    Ezt követően intéztem Április közepe felé a 25 ös távot is, amit meg 33km 1100m szintre egészítettem ( szokás szerint ), aztán itt is javítottam a hóláncos téli formához képest, tisztességesen. Összességében 6x voltam már erre, jön majd az 50km es pálya hetediknek.

    Chuck Norris

    Mátra is volt. Múltkor ( jó pár hete, mikor utoljára írtam ide ) letudtuk haverral a Mátrabérc trail első felét, amit nemrég ( 10 napja ) megfejeltünk a "másik felével," ( táv és szintben ) bár nekem több lett. kb. 36km 1600-1700m szint. Még hó is volt Galyavárnál, meg hideg is és néhol hatalmas dagonya. Haver indult most szombaton a MASZ hosszútávú hegyifutó bajnokságában , ami meg a Mátrabérc trail volt, csak zártkörűen, egyesületes embereknek. (akik menni akartak VB-re, illetve bajnokságoskodnak... ) Így bepróbálta/tuk két részletben a távot kicsit rápakolva, ami a csövön kifér alapon. ( én kicsit módosítva, mert sűrű volt a programom )




    Lanyus

    Arra is jártam.

    Szekszárdról - Pécsig, kb. 82km 2500m emelkedés, keresztül a Mecseken. Reggel 7 körül kezdtem, épp lement a nap, mire befutottam a Tettye térre, a végén a köves lejtmenetben már csak a telefont vettem elő, a fejlámpát nem. Mozgásidővel fél 7 körül beértem volna, de időztem itt ott, mert ez csak "poén" testmozgás volt, nem volt sehol senki és semmi így ment az idő erre arra. Képekre ( kellett, nem minden nap megyek a Mecseken keresztül ) frissítésre, pakolászásra ( vendéglővel megszívtam, mert odébb volt kékkút ) minimális rosszullét mert szarul frissítettem, tájékozódás és itt ott eltévedés/elszaladás , meg jó 2 -3 óra alvás az egész előtt stb..de csak úgy "bohóckodásnak", szervezetlenül, jó volt számomra. 60km nél volt gond, mert nem ettem semmit csak ittam, meg ilyen és olyan csoki és szelet meg gél stb ment és a pirulák. Itt lett elege kicsit a szervezetemnek ( az egyik forrásnál kénytelen voltam lecuccolni és megenni a szendvicsemet, szarni a percekbe ) ez jót tett, megszívta a gyomromat, helyre rakta az anyagcserét és kicsit jobban éreztem magam a táv végére. "Szerencsém" is volt, hogy találtam 3 forrást meg 4 kutat egész nap.Egyszer a patakból is ittam, ott már muszáj volt mert ahogy csordogált mellettem, rendesen bajban voltam a látványától. Összességében menet közben le ment 10L folyadék vagy kicsit több/kevesebb. 8 szem elektrolites tab( kálium nátrium klorid magnézium stb. ) pár szem amino tabletta meg vitamin, 5 Gél, 4 energia szelet, 3 sportszelet, 1 szendvics és a kevert folyadékból 2l ( CH amino ) . 70km körül volt holtpont, fejben, aztán elmúlt. ( nehezebb volt a táv második fele, fentebb értem be és volt magammal némi nézeteltérésem, amit megbeszéltem önmagammal. ) Nem vertem agyon magam, másnap rehab séta, ma pedig regeneráló11km zenésfutás és erőnléti volt.




    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák