Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aristeus

    tag

    válasz Chuck Norris #32281 üzenetére

    Vérkör: Köszönjük a beszámolót! Erősen bakancslistás ez a kör! Az érem pedig nagyon szép!

    UB: Gratula mindenkinek! Mi idén is bulifutásra, jó hangulatúra, csapatépítősre vettük a dolgot.
    Az első szakaszommal egész elégedett vagyok. Pécsely - Dörgicse.
    Jól ment felfelé és le is, csak a rajtszámot kellett volna lamináltatnom, vagy valami, mert lerongyolódott teljesen. Az utolsó lejtőn leszakadt rólam és újra fel kellett tennem.
    A második szakaszom éjjel volt. (Direkt kértem magamnak egy hosszú éjszakait, mert szerettem volna megtapasztalni, hogy miként reagál rá a szervezet.) (Fenékpuszta - Fonyódliget) Egy jó 30-as, így minden csapattag tudott egy kicsit pihenni, míg róttam a kilométereket a déli parton, hajnal fél2-től fél5-ig. :)
    Itt csak azt figyeltem, hogy a pulzus egyenletes maradjon, ne fussam el. Minden jól is ment olyan 24-25K-ig, aztán kezdett rendesen megborulni a rendszer. Egyik percről a másikra olyan éhség jött rám, amit még futás közben nem éreztem. Pedig minden frissítő pontnál frissítettem, iso, víz, ahol volt kóla, keksz, banán. Vissza kellett vegyem a tempót 5:30-5:40-ről egészen 6, majd közel 7 percesig. A lényeg, hogy kibekkeltem, a többiek pedig a nyugisabb éjszaka után odatették magukat másnap reggel. Arra gondolok, hogy általában olyan 4:30-5:00 körül ébredek fel a hétköznapokon, így a szervezet ma is azt gondolta, hogy kajaidő van - mindenesetre jó kis hajnali tapasztalat volt ez így.

    [ Szerkesztve ]

    Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.

Új hozzászólás Aktív témák