- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
fastportos SE telóm fülese meghalt, ebayről vettem egy HPM-82-őt és egy HPM-77-et is egyszerre. Mindkettő gagyi hamisítvány szerintem, kritikán alulian szólnak, hallgathatalanok gyakorlatilag (de legalább a 82-es távirányító része jó). A hülye SE csatlakozó miatt az alja részt meg kell tartanom, de az agybadugós cserélhető részt leváltanám: max 5k-ig van vmi bestbuy vagy bármelyik AKG/Sennheiser/Creative elfogadható? Előre is köszi!
-
-
Orgi
addikt
válasz MarioAna #10351 üzenetére
Tekintettel a hatalmas áraikra, rendeltem mindkettőből aztán majd a tapasztalat megmutatja, melyik a jobb (mármint az átalakító)
ProAlpha-ról most hallok először, M1-et láttam többen dicsérik, képeken korrektnek tűnt, ennyiért szerintem rossz vétel nem lehet. Részletgazdagabb > sok basszus, szóval a kettő közül mindenképpen ezt választottam volna[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
válasz themebuilder #10352 üzenetére
Igen láttam őket és a fórumon a véleményeket is, ezért is rendeltem meg (meg figyelembe véve az itthon kapható fülesek vicces bolti árát is, nagyot nem tévedhetek).
-
Orgi
addikt
válasz KeNTaGoN #10359 üzenetére
Azért 2010 környékén ez kissé fura hozzáállás talán, de a Paypal mégse egy apró cég, én konkrétan jobban megbízok benne, mint pl az OTP-ben... netes külföldről vásárlásnál meg sokkal biztonságosabb szerintem, mint mindenféle oldalnak kiadni a dombornyomott bankkártyád adatait, hogy leemelje a pénzt. De ha paranoiás vagy e téren, akkor neked találták ki a webes kártyákat, amikor kapsz folyószámlád mellé egy csak netes vásárlásra használható elektronikus kártyát és annyi pénz van rajta, amit előtte ráutalsz.
Itt egy példa
Szerintem jóval kisebb az esélye, hogy a Paypal elcsórja a pénzed, mint hogy lecsapjanak az utcán érte és akkor az már nem is olyan tuti megoldás...[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Most jött a mail MP4Nationtól, hogy a megrendelt Brainwavz M1
"Your order has been updated to the following status:
New status: Mailed Out" -
Orgi
addikt
Egyszerre ért ide a Brainwavz M1 meg a dealextreme-ről a Sony-Ericssonos átalakító. Végre volt alkalmam kipróbálni és azt kell mondjam az árát ez a füles bőven megéri. Rendben van a kidolgozása és nagyon korrektül szól, főleg ennyi pénzért - szerintem remek vétel volt. A SE HPM-77 és 82-őt körberöhögi. Ha esetleg más is régebbi fastportos telóval rendelkezik, a dealextreme-n kapható átalakítók tökéletesek és fillérekért vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Külpolitika
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest