- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék karácsonyra egy viszonylag egyszerű, 5-6 ezer Ft értékű fülhallgatót, szép dizájnnal, de azért legyen szép a hangzása, megbízható. Általában utazásnál hallgat szenét, mindenféle típusút. Mit ajánlanátok?
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz szentkuti11 #50282 üzenetére
Mindkettő jól néz ki, a sony elég olcsó is lenne. A Pistont hol lehetne beszerezni, illetve az milyen árban van?
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz ChrisDzsi95 #50283 üzenetére
Xiaomishop.hu-n látom hogy 8ezer Ft. Szerintetek megér annyi pluszt a Sonyhoz képest? Vagy vannak még más lehetőségek? A Soundmagic Es18 is 5ezer Ft.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz szentkuti11 #50285 üzenetére
Értem! Köszi a segítséget!
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Milyen fülest ajánlanátok?
-Zenei műfajra több félét hallgatok, electro, funk, rock, hasonlók.
-Legyen jól izolált, mivel általában kint használom, szóljon tisztán, de ne legyen semmiben hiánya.
-10, max 15 ezer a rá szánt összeg.
-In-ear, normál kialakítás, mikrofon sem hátrány, a vezérlő gombok is jól jönnének.
-Kinézet egyenlőre nem lényeg, az most nekem másodlagos -
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz randras_83 #59733 üzenetére
Piston 3 van jelenleg, nekem az izolációja zavar, főleg hogy a kocsizajokat is hallom
Hybridet megnézem
[ Szerkesztve ]
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz BigBlackDog #59735 üzenetére
Persze, L van rajta, de így is mintha nem illeszkedne megfelelően
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz randras_83 #59736 üzenetére
Soundmagic E10 milyen?
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy komolyabb fülesre beruházni, elolvastam az ajánlottak listáját, de nem tudom eldönteni, melyik lenne az igényeimnek megfelelő.
- Leginkább elektronikus zenére lenne használva, szóval szeretném, ha ütős basszusai lennének, persze nem kell agyremegtetőnek lennie. Illetve emellett szeretném, ha részletek sem vesznének el, nem megy a közép - magas hangok rovására. Viszont ezek nagyon magas kiemelésére érzékeny a fülem, leginkább az S-Sz hangoknál, ezt nem szeretném. Előny még a jó izoláció is.
- 10, nagyon max 15 ezret szeretnék rá szánni.
- Csak IEM jöhet szóba, hagyományos kialakítással.
- Huawei mate 10 lite-al lenne hallgatva Spotify-on. Mikrofon előny ha van, persze ha kompatibilis az eszközzel.
- Kinézet másodlagos, leginkább tömegközlekedésen lenne használva.Előre is köszönöm az ajánlásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest