Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz contaxg #2835 üzenetére

    Igen, használtan vettem ahogy minden egyebet már szinte gyanús hogy még sose volt vele különösebb gondom, értéktől függetlenül de ne is legyen :)

    Persze de az én igényeimnek nem biztos hogy szüksége van erre a Halide+Parasound kombinációra, a gyakorlat azért még erre rácáfolhat.

    Ha ennél feljebb akarnék menni akkor valószínű mindkettőt eladnám és egyben oldanám meg a kettő kérdését egy olyan DAC-al amiben még jobban meg van oldva a bemenet kérdése, mindenféle átalakító nélkül (Ayre QB-9, PS Audio PWD + Bridge és még sorolhatnám).

    És felmerül a kérdés, minek egy csomót költeni átalakítóra kábelre stb stb ha az egész akár egyetlen dologgal megoldható(mint nálam is), ahogy írtam minél egyszerűbb annál jobb a jelnek ez csak jót jelenthet már ha amin átmegy az jól van megoldva (pl. a legtöbb DAC-ban nincs túl jól megoldva az USB és már itt elvérzik). A mai rendszerekben az erőerősítő is csak egy teljesen felesleges elem, egyre több high-end DAC-ban már elegendően jó ez a preamp funkció (és ahogy írtam korábban egyszerűsödik a jelút) és ha így nézzük már nem olyan vészes az áruk.

    Egyébként az igazi high-end rendszerek már nem Halide-t használnak már csak a 24/96 limit miatt sem, inkább a DAC olyan hogy célzottan számítógéphez van fejlesztve. Egyelőre van értelme a Halide-nek de majd ha elterjed a technika akkor már egyre kevesebb értelme lesz de persze akkora remélhetőleg az ára is lecsökken majd ezeknek.

Új hozzászólás Aktív témák