Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz TayRol #1140 üzenetére

    Én csak a régi szoftverrel próbáltam, de a "sok dolgot javít rajta" vélemények fellelhetők ezernyi fórumon és a konkrét changelog is megtalálható a gyártó weboldalán. Én inkább gyakorlati dolgokra vagyok kíváncsi, mert a gyártó mondhat bármit, hozhat grafikonokat, meg dobálózhat számokkal, ha az csak laborban mérhető.

    Tudtommal van itt X100s és X100 tulajdonos egyaránt, kéne valamilyen kézzel fogható összehasonlítást csinálni, persze naprakész firmware mellett.

    (#1137) Parci: Na ja, de a régi X100 kerül most 200 rugóba, míg a sportverzió már 360 ezer. Mindenki mérlegelhet, hogy akar-e miatta többet fizetni. Amikor még nem volt ennyire mélyen az X100 ára (és még a legutóbbi nagy firmware turbó sem volt kint), akkor nem volt kérdés, hogy simán jobban megéri az X100s, de most meg csak attól függ, hogy van-e szükséged arra amiben többet nyújt.

    Nem olyan egyszerű a kérdés, mint az X-A1 (160k) meg az X-M1 (240k) esetében, ahol a gyakorlatban semmi különbség, sőt az olcsóbb verziónak bizonyos téren előnyei is vannak.

    Egyébként meg alig van meg az X-A1, de már azon gondolkozom, hogy az ekv. 35mm körüli fényerős objektív helyett egy X100-ra kéne beruházni.

Új hozzászólás Aktív témák